28 / 08 / 2024

Aslan Yapı cezayir konut açığı

Aslan Yapı cezayir konut açığı

Cezayir'de kamu kurumları ve büyük ölçekli firmalarla işbirliği yaparak, projeler üreten Aslan Yapı, ülkede özellikle gayrimenkul geliştirme, donanımlı konutlar, hastane ve üniversite binalarının inşaatına ağırlık veriyor.

Mr Aslan Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mr Aslan Yapı Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Aslan tarafından kuruldu.

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

Ekinler Yapı Mimarlık İnşaat Elektronik Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinler Yapı Mimarlık İnşaat Elektronik Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da Sedat Aslan tarafından kuruldu.

Yükas Yapı İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yükas Yapı İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Yüksel Aslan tarafından kuruldu.

Raslan Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raslan Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Resul Aslan tarafından kuruldu.

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İmran Avgül, Orhan Aslan ve Ramazan Aslan ortaklığında kuruldu.

Mirkay Yapı Çelik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Mirkay Yapı Çelik Taahhüt Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kılıçaslan Terlemez tarafından kuruldu.

Montero Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Montero Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile  Halil Aslan tarafından kuruldu.

Maltepe MCA Cadde açıldı!

İstanbul Maltepe’de MESA Mesken, CABA Grup ve Aslan Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen “MCA Cadde” açıldı.

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Mihman İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mihman İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Cihan    Aslan ve  Merve Dora tarafından kuruldu.

Fnp Yapı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fnp Yapı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Aslan ve Fırat Aslan tarafından kuruldu.

Te Plus Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Te Plus Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de   25 bin TL sermaye bedeli İle  Ekrem Aslan, Kenan Korkmaz tarafından kuruldu.

Aslan Yapı cezayir konut açığı Haberi

Aslan Yapı cezayir konut açığı

Cezayir'de kamu kurumları ve büyük ölçekli firmalarla işbirliği yaparak, projeler üreten Aslan Yapı, ülkede özellikle gayrimenkul geliştirme, donanımlı konutlar, hastane ve üniversite binalarının inşaatına ağırlık veriyor. Aslan Yapı Genel Müdürü Mustafa Cihad Arslan, kurumlar ve firmalarla ilişkilerini, yatırımların üstünde tuttuklarını belirterek, konutta yaşanan arz açığını görerek, bu ülkeye adım attıklarını söyledi. 


Açıklanan konut programlan ve ülkenin gelir kaynaklarıyla birlikte bu programlann gerçekleştirilmesinde devletin kararlılığını gördüklerini belirten Arslan, "Tahsilat probleminin bulunmaması da Cezayir'i tercih etmemizde etkili oldu" dedi. 


Cezayir'de kısa vadede ellerindeki işleri bitirmeyi planladıklarını ifade eden Mustafa Cihad Arslan, "Orta ve uzun vadede ülkenin yatırımlarını takip edeceğiz. Spesifik, özel işler, altyapı projeleri, gayrimenkul geliştirme üzerinde durmayı planlıyoruz. Halihazırda makine ve insan kaynakları yatırımlarımız bu planımızı destekler nitelikte. Yatırımlarımızı günün şartlarına göre...