05 / 07 / 2024

Aslandağ Group yangına dayanıklı kapı

Aslandağ Group yangına dayanıklı kapı

Yaklaşık 30 yıldır mutfak, banyo ve kapı sektörüne yön veren Aslandağ Group, 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Türkiye’nin yangına 60 dakika dayanıklı tek çelik kapısı özellikleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

Yangına karşı önlem proje aşamasında alınmalı!

AKG Gazbeton Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, projelerde seçilen malzemelerle yangınların önüne geçileceğini açıkladı. Güvenç, yangına karşı ilk önlemin binaların proje aşamasında alınması gerektiğini söyledi. 

Yanlış dış cephe kaplamaları yangına yol açıyor!

İZODER, bugün Ataşehir’de meydana gelen yangın ile ilgili açıklamada bulundu. İZODER Başkanı Levent Pelesen, yangına yanlış dış cephe kaplamalarının yol açtığını söyledi.

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor!

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor. İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın açıkladığı verilere göre bu yılın ilk 6 aylık döneminde İstanbul’da 15.933 yangın gerçekleşti, yangınlar en çok sigara ve elektrik kontağından çıktı.

Aslandağ Group'tan yangına 60 dakika dayanıklı çelik kapı!

Yaklaşık 30 yıldır mutfak, banyo ve kapı sektörüne yön veren Aslandağ Group, 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Türkiye’nin yangına 60 dakika dayanıklı tek çelik kapısı özellikleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

Akıllı binalar yangına dayanıklı sistem geliştirildi!

Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Serdar Selamet öncülüğünde çok katlı binalarda uzun süre yangına dayanımlı beton-çelik kompozit bir taşıyıcı sistem geliştirildi.

Gazbeton duvar yangına dayanıklı!

Modern dünyanın duvar malzemesi olarak kabul edilen gazbetonun yangına dayanımı, İngiltere’de faaliyet gösteren uluslararası sertifikalandırma ve test merkezi Warrington Fire Laboratuvarları tarafından yapılan testle de ispatlandı.

Yangına karşı yalıtımlı savunma!

Her yıl 25 Eylül haftası Türkiye’de “Yangından Korunma Haftası” olarak kutlanıyor. Yalıtım konusunu A’dan Z’ye ele alan İzocam, yangından korunmanın, can ve mal kayıplarına engel olmanın en önemli yollarından birinin doğru uygulanmış “yalıtım” olduğunu vu

Yangına karşı dayanıklı evler 20 günde teslim!

Bursa İnşaat Fuarı'nda sergilenen ahşap evler ilgi görüyor. Yangına karşı dayanıklı olan ahşap evler, 20 günde teslim ediliyor.

Kastamonu'da orman yangını!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde çıkan orman yangını, kuvvetli lodos nedeniyle güçlükle kontrol altına alındı. Kuğu köyü Çiftlik Mahallesi'nde ormanlık alanda, yüksek gerilim hattından çıkan kıvılcım yangına neden oldu.

ABD'de korkutan yangın!

New York ile New Jersey eyaletlerini ayıran Hudson Nehri kıyısındaki Edgewater'da bulunan Avalon sitesinde yerel saatle 16.30 (TSİ 23.30) civarında başlayan yangına çok sayıda itfaiye aracıyla müdahale edildi.

ABD'de Türk diplomatların oturduğu sitede yangın çıktı!

ABD'nin New Jersey eyaletindeki Edgewater'da Türk diplomatların da oturduğu sitede çıkan yangın hasara neden oldu. Yerel saatle 16.30 (TSİ 23.30) civarında başlayan yangına çok sayıda itfaiye aracıyla müdahale edildi.

Zorlu Center yangını savcılıkta!

Zorlu yangını savcılıkta. Her aşaması haber konusu olan Zorlu Center' da cumartesi akşamı meydana gelen ve güvenlik amirinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan yangına savcılık el koydu

Zorlu Center'daki yangın ile ilgili soru önergesi verildi!

Her aşaması haber konusu olan Zorlu Center'da cumartesi akşamı meydana gelen ve güvenlik amirinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan yangına savcılık el koydu..

Aslandağ Group yangına dayanıklı kapı Haberi

Aslandağ Group yangına dayanıklı kapı

Yaklaşık 30 yıldır mutfak, banyo ve kapı sektörüne yön veren Aslandağ Group, 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Türkiye’nin yangına 60 dakika dayanıklı tek çelik kapısı, ses çıkarmayan manyetik kapı ve çekmecelerinde 50 kilogram ağırlık kaldıran mutfak çözümleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

Markalı konut ve kentsel dönüşüm projelerine sunduğu kapı, mutfak ve banyo çözümleriyle adından söz ettiren Aslandağ Group, 5 yıldır katıldığı 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı’nda, her sene olduğu gibi bu sene de inovatif ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Beylikdüzü Tüyap Kongre Merkezi’nde 10 Mayıs Salı günü kapılarını açan 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda 14. Hall, 231 numaralı stantta yer alan Aslandağ Group, kendi üretimi Artella ahşap kapı, İtalya’nın mutfak devi Pedini Mutfak ve...