04 / 05 / 2024

Aslandağ Group

Aslandağ Group

Yaklaşık 30 yıldır mutfak, banyo ve kapı sektörüne yön veren Aslandağ Group, 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Türkiye’nin yangına 60 dakika dayanıklı tek çelik kapısı özellikleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

Metrekaresi küçük alanları büyütecek çözümler!

Aslandağ Group markalarından Artella Ahşap Kapı Sistemleri’nin sunduğu beyaz renkli lake kapıların yanı sıra duvar içi sürme ve katlamalı kapılarla günün trendlerini yakalarken, evinizin daha büyük görünmesini de sağlayabilirsiniz.

Bağdat Caddesi’ndeki projelerin yüzde 60’ı Artella'yı tercih etti!

Ahşapta 60 yıllık deneyimin ismi Aslandağ Group’un kapı markası Artella Ahşap Kapı Sistemleri, Bağdat Caddesi’ndeki inşaat projelerinin yüzde 60’ında tercih edilen isim oldu.

Kartallife Atalar'da özel ödeme seçenekleri!

YAKLAŞIK 30 yıldır inşaat sektörüne kapı, mutfak ve banyo çözümleri sunan Aslandağ Group, STCA Gayrimenkul konut projesinin satışlarına başladı.

Kartallife-Atalar satışa çıktı! Metrekaresi 5 bin 265 TL!

Aslandağ Group, STCA Gayrimenkul ile kendi konut projelerini üretmeye devam ediyor. STCA Gayrimenkul, yeni projesi Kartallife-Atalar’ı tanıttı. 2017’nin sonunda teslim edilecek projenin metrekare satış fiyatları ise 5.265 TL'den başlıyor.

Kartallife Atalar 24 Mayıs'ta görücüye çıkıyor!

Aslandağ Group şirketlerinden STCA İnşaat kendi konut projelerini üretmeye devam ediyor. Aile yaşamı konsepti, farklı mimari dokusu ve Adalar manzarasıyla bölgesine değer katacak Kartallife Atalar projesi 24 Mayıs Salı günü tanıtılacak.

Aslandağ Group'tan yangına 60 dakika dayanıklı çelik kapı!

Yaklaşık 30 yıldır mutfak, banyo ve kapı sektörüne yön veren Aslandağ Group, 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Türkiye’nin yangına 60 dakika dayanıklı tek çelik kapısı özellikleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

Egeyapı Group kentsel dönüşüm projeleri ile büyüyecek!

Egeyapı Group, 400 milyar dolarlık bir bütçe ile gerçekleşmesi öngörülen Türkiye'nin kentsel dönüşümünden pay alacak

Yetişkin Yapı, Delta Yapı ve Kılıçoğlu Group Kartal'da 200 ofislik yeni proje başlıyor!

Kartal Adliye Sarayı'na 100 metre mesafede bulunacak olan yeni konut projesi Kılıçoğlu Group, Delta Yapı ve Yetişkin Yapı imzası taşıyacak. Projenin inşaatı iki ay sonra başlayacak

KKG Group'tan Pelican Hill'de 330 bin liraya 2+1!

Keleşoğlu, Kemeroğlu ve Gül İnşaat'ın ortak girişim şirketi olan KKG Group tarafından yapılan Büyükçekmece Pelicanhill Evleri'nde en yüksek konut fiyatı 650 bin lira olarak belirlendi

Ceylan Group'tan Ceylan Residence'ta 165 bin liraya 2+1!

Ceylan Group'un hayat verdiği Ceylan Konut Projesi'nde teslimler 2012 yılının Mart ayında gerçekleşecek

Bolelli Group"tan Dream Evleri"nde 118 metrekare 189 bin TL"ye!

çekmeköy Taşdelen'de inşa edilen Dream Evleri, Bolelli Group imzasıyla yükseliyor....

Deniz Coşkun, Egeyapı Group ekibine katıldı!

Deniz Coşkun, Sur Yapı'dan ayrıldıktan sonra Ege Yapı Group'a geçti

Selimoğlu Group çamlıca Masalı projesinde metrekaresi 4 bin 700 dolar!

çamlıca Masalı projesi Küçük çamlıca"da, Selimoğlu Group tarafından inşa ediliyor...

Aslandağ Group Haberi

Aslandağ Group

Yaklaşık 30 yıldır mutfak, banyo ve kapı sektörüne yön veren Aslandağ Group, 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Türkiye’nin yangına 60 dakika dayanıklı tek çelik kapısı, ses çıkarmayan manyetik kapı ve çekmecelerinde 50 kilogram ağırlık kaldıran mutfak çözümleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

Markalı konut ve kentsel dönüşüm projelerine sunduğu kapı, mutfak ve banyo çözümleriyle adından söz ettiren Aslandağ Group, 5 yıldır katıldığı 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı’nda, her sene olduğu gibi bu sene de inovatif ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Beylikdüzü Tüyap Kongre Merkezi’nde 10 Mayıs Salı günü kapılarını açan 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda 14. Hall, 231 numaralı stantta yer alan Aslandağ Group, kendi üretimi Artella ahşap kapı, İtalya’nın mutfak devi Pedini Mutfak ve...