19 / 05 / 2024

Aslandağ Grup Sakarya fabrika

Aslandağ Grup Sakarya fabrika

Aslandağ Grup yeni ahşap fabrikası kuruyor. Aslandağ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Aslandağ, yeni fabrika yatırımına 15 Temmuz'dan sonra karar verdiklerini söyledi.

Engin Özkoç: Sakarya'daki depreme dayanıksız okulların yıkım kararı doğru!

Sakarya’daki depreme dayanıksız okullara yıkım kararı verildi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Aslandağ Grubu 4A mağazalarını büyütüyor!

Kapı, mutfak ve banyo üretimi yapan Aslandağ Grubu, yatırım atağına kalkıyor. Sakarya Kaynarca'da 40 bin metrekarelik bir fabrika kuracak olan grup, 2020'ye kadar 150 milyon TL yatırım yapacak. Şirketin halen 320 olan çalışan sayısı yeni yatırımla 500'e ulaşacak.

Erkanlı Grup'tan yeni öğrenci evleri yolda!

Sakarya’da 2400 öğrenci kapasitesi olan Univa öğrenci projesini hayata geçiren Erkanlı Grup, yapacağı yeni yurtlarla 5 yılda yatak kapasitesini 10 bine çıkaracak.

Sakarya İtfaiye Grup Amirliği binası tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İtfaiye Grup Amirliği binamız tamamlandı. 16 personel ve 5 araçla Akyazı ilçemize ve bölgeye hizmet sunacağız.” dedi.

Aslandağ Grubu'ndan Sakarya'ya 60 milyon TL'lik yatırım!

Baba mesleği marangozluk işini büyüten Aslandağ Grubu'nun yeni bir yatırım hazırlığı da var. İnşaat sektöründe de işleri bulunan Aslandağ Grubu Sakarya Kaynarca'da fabrikanın arsasını almış.

Sakarya Akyazı yeni itfaiye binasına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da hayata geçirilen İtfaiye Grup Amirliği’nde sona gelindi.

Sakarya IC Karasu Limanı açıldı!

Sakarya'da hayata geçirilen IC Karasu Limanı, hizmete açıldı. IC İçtaş Altyapı Grup Başkanı Murat Soğancıoğlu, Karasu Limanı’nın 76 milyon dolar yatırım ile inşa edildiğini belirtti.

Aslandağ Grup Sakarya'da ahşap fabrikası kuruyor!

Aslandağ Grup yeni ahşap fabrikası kuruyor. Aslandağ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Aslandağ, yeni fabrika yatırımına 15 Temmuz'dan sonra karar verdiklerini söyledi.

Sakarya Milli Egemenlik Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe grup yollarında başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi’nde devam ediyor.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Univa Student Residence'a 3 bin ön talep geldi!

Erkanlı Grup, Sakarya’dan başladığı ‘öğrenci evi’ projesini İstanbul ve Anadolu’nun üniversite kapasitesi yüksek şehirlerine taşıyacak.

Aslandağ Ahşap yılda 90 bin kapı üretiyor!

Aslandağ Ahşap (Artella), bu yıl 90 bin kapı üretim hedefine sahip. Sakarya’da daha büyük bir fabrika yatırımı için arsa alan firmanın 60 milyon liralık cirosu içinde yüzde 10 olan ihracatın payı da hızla yükseliyor.

Aslandağ Grup Sakarya fabrika Haberi

Aslandağ Grup Sakarya fabrika


Artella kapı sistemleri, Pedini mutfak ve Okey çelik kapı gibi markalarla üretim yapan ve son olarak emlak sektörüne STCA Gayrimenkul şirketiyle giren Aslandağ Grup, Sakarya’ya yeni fabrika kuruyor. Halen Samandıra’da 20 bin metrekarelik alanda üretim yapan Aslandağ Grup’un yeni ahşap fabrikası 30 milyon liraya mal olacak. Baba mesleği marangozluğu yapı sektörüne taşıdıklarını ve 40 yıldır üretim yaptıklarını söyleyen Aslandağ Ahşap Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Aslandağ, yeni fabrika yatırımına 15 Temmuz’un hemen ertesinde karar verdiklerini söyledi. Aslandağ “Sakarya’da 40 bin metrekare arazimiz vardı. 15 Temmuz’u gördük, fabrika yatırımını öne çektik” dedi. Fabrikaya 15 milyon lirası makine olmak üzere toplam 30 milyon lira yatırım yapacaklarını söyleyen Aslandağ “20 bin metrekare kapalı alan olacak. 400 kişilik istihdam ise 650’ye çıkacak. Örnek...