19 / 05 / 2024

Aslı Arslan Tedeschi

Aslı Arslan Tedeschi

Peratalya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Savino Giorgio Tondo, Aslı Arslan Tedeschi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Peratalya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Peratalya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Savino Giorgio Tondo, Aslı Arslan Tedeschi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Ofis olarak kullanılan yapılar aslında apartman dairesi!

İstanbul'da şirketlerin ofis olarak kullandığı yapıların %50'si aslında ailelerin yaşaması için yapılmış apartman daireleri. Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul'ün Kâğıthane'de inşa ettiği Polat Ofis, projenin tamamlanmasının ardından satışa çıktı

Aslıgül Turizm Otomotiv Gayrimenkul Gıda Reklam Tekstil ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslıgül Turizm Otomotiv Gayrimenkul Gıda Reklam Tekstil ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Tevfik Murat Tanyolaç, Aslan Enis tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu.

Arslan Efe Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Efe Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Zeytinburnu, Merkezefendi Mahallesi, Tercüman Blokları Caddesi'nde kuruldu.

Tarihi Zile evleri, aslına uygun şekilde onarılıyor!

Tarihi Zile evleri, aslına uygun şekilde onarılıyor. Yaklaşık 4 bin yıllık geçmişe sahip Tokat'ın Zile ilçesinde, ta r ili i evler aslına uygun restore edilerek, turizme kazandırılıyor.

İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan; depremde altyapıya dikkat çekiyor!

Türkiye'nin önde gelen kurumlarından biri olan İpek Grup, son dönemde gerçekleştirdiği inşaat ve maden ve yatırımlarıyla dikkat çekiyor. İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan depreme dikkat çekiyor.

Aslı Evren Eskibatman Vestel Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Vestel, kurumsal iletişim departmanında yenilenmeye giderek Vestel Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini Aslı Evren Eskibatman’a emanet etti. Aslı Evren Eskibatman Vestel Kurumsal İletişim Müdürü oldu. Eskibatman, öncesinde desiBel Ajans’ta çalıştı.

Ar Arslan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Arslan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Arda Arslan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ekim'de Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Hakan Arslan: Denizli’de sahte emlakçılar var!

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan yaptığı açıklamada gayrimenkul almak ve daire kiralamak isteyenlerin arttığını, buna bağlı olarak da kendini emlakçı olarak tanıtan ayakçıların türediğini söyledi.

Tarihi II. Kılıçarslan Köşkü'nün arkeolojik kazı işleri ihaleye çıkıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı; Tarihi II. Kılıçarslan Köşkü'nün arkeolojik kazı işlerini 6 Kasım 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. İş 500 günde tamamlanacak.

Şeyh Şüceaddin Camii aslına uygun şekilde yeniden yapılacak!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tabakhane Caddesi'ndeki caminin bulunduğu alanın kamulaştırma sonrasında Vakıflar Bölge Müdürlüğüne devredildiğini belirtti. Şeyh Şüceaddin Camii aslına uygun şekilde yeniden yapılacak...

Arslan Restorasyon İnşaat Mobilya ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Restorasyon İnşaat Mobilya ve Turizm Limited Şirketi, Garip Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Eylül'de Beyoğlu, Bülbül Mahallesi, Karaca Sokak'ta kuruldu.

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Aktürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Alev Aktürk, Aslı Aktürk Pehlivanlar, Anol Bora Pehlivanlar, Mehmet Aktürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Aslı Arslan Tedeschi Haberi

Aslı Arslan Tedeschi

Peratalya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Savino Giorgio Tondo, Aslı Arslan Tedeschi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Peratalya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak ve gayrimenkulün alımı satımı, kiraya verilmesi veya işletilmesi, her türlü emlak ve gayrimenkulün özellikle konut, siteler, ticari ve sınai marketler, depolar, villa, tatil köyü, devre mülk, apart, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, ev, apartman, işyeri, ticarethane inşaatı, arsa, arazi ve her türlü taşınmaz alımı, satımı, devri, kiraya verilmesi, kiralama, pazarlama, yatırım amacıyla gayrimenkuller edinmek suretiyle bu varlıkların tek elden yönetimi ve bu amaçların gerçekleştirilmesi için gerekli iş ve işlemlerin yapılmasıdır. Bu amaçları gerçekleştirebilmek için; a.   Yatırım amaçlı gayrimenkuller alır,  tesisler kurar, bunları işletir, kiraya verir...