08 / 05 / 2024

Aslı Kutluay

Aslı Kutluay

Nef, sanata verdiği destekle de dikkat çekiyor. Nef, Aslı Kutluay’ın 15. Venedik Mimarlık Bienali ön izleme projesi olarak başlayan Melting Point (Erime Noktası) Projesi’ne sponsor oldu.

Aslıhan Doğan Turan: Aile restoranı açacağım!

Annesinin ve kardeşinin mutfağa meraklı olduğunu söyleyen Aslıhan Doğan Turan, hayalinin küçük bir aile restoranı açmak olduğunu ifade etti.

Asl Eğitim Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Eğitim Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akyol ve Ali Akyol ortaklığında kuruldu.

Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyor!

Aydın Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyorAydın il Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Karacasu’daki koruma altına alınan tescilli sokaklarda incelemeler yaptı.

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan Keskin tarafından kuruldu.

Aslıhan Güner dizi için Ordu’ya yerleşiyor!

Süreç Film’in yeni sezon için Ordu’da çekeceği “Kuzey Yıldızı” adlı dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner, Ordu'ya yerleşmek için ev arayışına girdi.

İbrahim Kutluay geceliği 20 bin liraya villa kiraladı!

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, aşkı Edwina Sponza ile geçen hafta Yunanistan’a gitti. Kutluay, sevgilisinin rahatı için otelde kalmak yerine geceliği 20 bin liralık villa tuttu.

Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy'de ev kiraladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy’deki lüks bir sitede kiraya çıktı

İbrahim Kutluay'a haciz şoku!

Demet Şener , boşandığı eşi İbrahim Kutluay'a 3 milyon lira tazminat ile 2 çocuk için aylık 32 bin 500 lira iştirak nafakasını ödemediği iddia ederek dava açtı. Dava sonucu haciz kararı aldırdı. 

Murat Boz ve Aslı Enver İstinye'de ev arıyor!

Yaz başında evlenmeleri beklenen Murat Boz ile Aslı Enver çifti ev aramaya başladı. Genç çift İstanbul'un en değerli bölgeleri İstinye ve Yeniköy'de ev bakıyor.

Aslı Seyahat Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslı Seyahat Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Başak Keskin, Akın Pervaz ve Ürün İlgin ortaklığında kuruldu.

Hamdi Akın: Şirket hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz!

FORBES En Zengin 100 Türk listesinde 25. Sırada yer alan Akfen Holding’in patronu Hamdi Akın, “Biz şirketlerin hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz. Önemli olan çalışanların devamlılığı ve sürekliliği...” dedi…

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'e yapıldı. 

Aslışah Alkoçlar Alaçatı'da dükkan arayışında!

Geçtiğimiz haftalarda aşçılık eğitimi alan Aslışah Alkoçlar, Alaçatı'da dükkan arayışına girdi. Alkoçlar'ın hedefi bu yaz Çeşme'de bir restoran açmak.  

Aslı Kutluay Haberi

Aslı Kutluay

Gayrimenkul sektörüne tasarım anlayışıyla yeni bir soluk getiren Nef, sponsorluk destekleriyle de sanatın ve tasarımın yanında yer almaya devam ediyor. Daha önce pek çok tasarım ve sanat etkinliğinin destekçileri arasında yer alan marka, son olarak Aslı Kutluay’ın 15. Venedik Mimarlık Bienali ön izleme projesi olarak başlayan Melting Point (Erime Noktası) Projesi’ne sponsor oldu. 22 Haziran’a kadar Venedik’ta gösterime devam edecek olan sergide, sanatçının Çatalhöyük mağara resimleri dokularından esinlenerek Nef için özel olarak tasarladığı “nefes bahar / breath spring” adlı çalışma da yer alıyor. Nef sponsorluğunda devam edecek serginin açılışı yarın gerçekleşecek.


Tasarımın, hayatın her detayında, insanlar için bir yaşam biçimi olması gerektiğine inanarak yola çıktıklarını belirten Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, dolayısıyla her türlü sanat ve tasarım etkinliğine dahil...