04 / 05 / 2024

Aslı Omağ evi

Aslı Omağ evi

‘Kalk Gidelim’ dizinin Meryem Kütük’ü Aslı Omağ, çekimler için gittiği Muğla’dan 5 dönüm arazi satın aldı.

Tarihi Manisa Evi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, aslına uygun olarak restore edilen Tarihi Manisa Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Aslı Omağ Muğla'dan 5 dönüm arazi aldı!

‘Kalk Gidelim’ dizinin Meryem Kütük’ü Aslı Omağ, çekimler için gittiği Muğla’dan 5 dönüm arazi satın aldı.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın dudak uçuklatan evi!

11 Mart Pazar günü evlenen Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın evi dudak uçuklattı. Futbolcu Turan villanın geniş bahçesine ufak bir futbol sahası yaptırmış.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan, Boğaz’da yalı dairesi kiraladı!

Arda Turan ve sevgilisi Aslıhan Doğan birlikte oturacakları evi geçtiğimiz günlerde kiraladı.

Beykoz'daki Türk Evi restore ediliyor!

Beykoz’un İncirköy Mahallesi’nde yre alan 100 yıllık ikiz yapılı Türk Evi Beykoz Belediyesi tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor. 

Murat Boz Kuruçeşme'deki evi boşaltıyor!

Ünlü popçu Murat Boz ve bir süredir ilişkide olduğu Aslı Enver cephesinde sular durulmuyor. Kuruçeşme'deki evi boşaltan Enver, Boz'a haber gönderip evi boşaltmasını istedi. Şarkıcı yeni ev arayışına girdi.

Kris Jenner'ın Los Angeles'taki evi satılıyor!

Kardashian Ailesi'nin Los Angeles'taki 'çakma' evi satılıyor. Aslında Kris Jenner'a ait olan ev 9 milyon dolara satışa çıkarıldı. Emlakçılar, ve değerinin üstünde teklifler geldiğini söyledi.

Amerika tarihinin en pahalı evi 250 milyon dolara satılıyor!

Amerika'nın son derece lüks ve en pahalı evi 250 milyon dolar karşılığında satılıyor. Kaliforniya'daki Bel Air aslında 38.000 metrekarelik süper bir konak.

Kadıköy Karikatür Evi açıldı!

Hasanpaşa'da 1906 yılında yapılan ve aslına uygun restore edilen tarihi ahşap köşk, Karikatür Günleri dolayısıyla "Karikatür Evi" olarak hizmet vermeye başladı.

İşte Melisa Aslı Pamuk'un Etiler'deki evi!

2011 Türkiye güzeli Melisa Aslı Pamuk, yaşamak için Etiler’de oldukça sakin bir site tercih etmiş kendine. Pamuk, "Zaten sette kafam yeterince kalabalık. Eve geldiğimde sakin bir atmosfer arıyorum galiba.” dedi.

İzmit Samahat Aracı Evi yeniden inşa edilecek!

İzmit Kozluk’ta bulunan Samahat Aracı Evi, aslına uygun olarak yeniden yapılacak. Samahat Aracı Evi’nin rekonstrüksiyonu için ihale yapıldı. En yüksek teklif 602 bin 503 TL ile Restaş Restorasyon firmasından geldi.

Aslı Üstünkaya'nın evi müzeyi andırıyor!

Aslı Üstünkaya oğulları Aslan ve Üstün ile yaşadığı Yeniköy'deki yalısının kapısını Maison Française dergisine açmış. Bu evde doğup büyüyen Aslı Üstünkaya " Her objenin, her eserin mutlaka bir anısı var. Koleksiyonumdaki parçaların hepsi kayıtlı." demiş.

Kocaeli Tavşancıl Evi aslına uygun olarak restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan tarihi Tavşancıl Evi’nin çalışmaları devam ediyor. Dilovası Tavşancıl’da bulunan yöreye özgü mimari özelliği taşıyan yapı, restorasyonla şekillenmeye başladı.

Aslı Omağ evi Haberi

Aslı Omağ evi

‘Kalk Gidelim’ dizinde Meryem Kütük karakterini canlandıran Aslı Omağ, çekimler için gittiği Muğla’da çiftçiliğe başladı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, beş dönüm arazili bir ev satın alan Omağ, kendi yiyeceği kadar organik tarım yapıyor, dostlarına da yetiştirdiği meyve ve sebzeyi ikram...