18 / 05 / 2024

Aslı Sekmen özgeçmiş

Aslı Sekmen özgeçmiş

İlkay Öngün ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermekte olan Mimar Aslı Sekmen kimdir? Aslı Sekmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Aslı Sekmen..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Mimararsiv.com yurt dışına açılacak!

Aslı Sekmen ve İlkay Ongun tarafından mimarları ve malzeme tedarikçilerini bir araya getirme fikriyle kurulan Mimararsiv.com yurtdışına açılmak için plan yapıyor.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

İlkay Öngün kimdir?

Aslı Sekmen ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermeye devam eden İlkay Öngün kimdir? İlkay Öngün bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlkay Öngün..

Aslı Sekmen kimdir?

İlkay Öngün ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermekte olan Mimar Aslı Sekmen kimdir? Aslı Sekmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Aslı Sekmen..

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

İlyas Özsüer kimdir?

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olan İlyas Özsüer vefat etti. Peki İlyas Özsüer kimdir? İlyas Özsüer bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte İlyas Özsüer'in özgeçmişi...

Mehmet Sekmen, Erzurum'daki 2015 yılı hizmetlerini değerlendirdi!

Mehmet Sekmen, Türkiye’nin zirve şehri Erzurum’un 2016 yılında daha büyük bir kalkınma ve yatırım seferberliğine tanık olacağını ifade ederek, “Rüya şehir Erzurum, 2016’da ülkemizin her alanda en gelişmiş illeri arasında yer alacak” dedi.

Aslı Sekmen özgeçmiş Haberi

Aslı Sekmen özgeçmiş

Aslı Sekmen kimdir?

Aslı Sekmen, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi bölümünden 1998 yılında mezun oldu. 


5 yıllık bankacılık kariyeri ardından, Avrupa menşeli ileri düzey mimari ürünlerin distribitörlüğünü yapmak üzere kendi malzeme firmasını kurdu ve 2011 yılına kadar ülke distribitörlüğü bazında çalıştı. 


Sonrasında, 2 yıl perakende mimarisi alanında uzman bir mimarlık firmasında Pazarlama ve İletişim Direktörü olarak yer aldı ve bu sayede sektörün mimarlar tarafını daha yakından gözlemleme imkanı buldu. 


Halen İlkay Öngünile ortak olarak kurdukları MIMARSIV çatısı altında hizmet vermeye devam ediyor.


İletişim bilgileri

Mimarşiv | Mimari Malzeme Arşivi

Tel: 0 212 243 36 43

Adres: Fransız Geçidi Karaköy ISTANBUL

E-Posta:...