05 / 05 / 2024

Aslıhan Doğan Turan evi

Aslıhan Doğan Turan evi

Annesinin ve kardeşinin mutfağa meraklı olduğunu söyleyen Aslıhan Doğan Turan, hayalinin küçük bir aile restoranı açmak olduğunu ifade etti.

Aslıhan Doğan Turan: Aile restoranı açacağım!

Annesinin ve kardeşinin mutfağa meraklı olduğunu söyleyen Aslıhan Doğan Turan, hayalinin küçük bir aile restoranı açmak olduğunu ifade etti.

Arda Turan, Mandarin Oriental'deki 30 milyon TL'lik villayla ilgileniyor!

Arda Turan'ın 2 ay önce anne olan eşi Aslıhan Doğan Turan’a doğum günü hediyesi olarak villa alacağı konuşuluyor. Turan, önümüzdeki yazı eşi ve oğluyla daha rahat geçirebilmek için Bodrum’dan 30 milyon TL’lik bir villa ile yakından ilgileniyor...

İşte Hamza Arda Turan'ın odası!

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, 25 Ekim’de dünyaya gelen Hamza Arda'nın odasının fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın dudak uçuklatan evi!

11 Mart Pazar günü evlenen Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın evi dudak uçuklattı. Futbolcu Turan villanın geniş bahçesine ufak bir futbol sahası yaptırmış.

Arda Turan evine eşya baktı!

Medipol Başakşehir'de top koşturan Ardan Turan geçtiğimiz günlerde Aslıhan Doğan'la nikah masasına oturdu. Turan, takım arkadaşı Emre Belözoğlu ile evine eşya baktı...

Arda Turan ile Aslıhan Doğan Çubuklu Vadi Konakları'nda oturacak!

31 yaşındaki futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan dün dünya evine girdi. Çift aylık kirası 20 bin TL olan Çubuklu Vadi Konakları'ndaki lüks villada oturacak...

Arda Turan ve Aslıhan Doğan, Boğaz’da yalı dairesi kiraladı!

Arda Turan ve sevgilisi Aslıhan Doğan birlikte oturacakları evi geçtiğimiz günlerde kiraladı.

Arda Turan, Çubuklu Vadi Evleri’nden villa kiraladı!

Ünlü futbolcu Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan’ın oturduğu Çubuklu Vadi Evleri’nden aylık 20 bin TL'ye villa kiraladı. 

Arda Turan, Bahçeköy Saklı Koru Evleri'nde 5.5 milyon dolara villa aldı!

İspanya'nın Barcelona takımında oynayan Arda Turan, Bahçeköy Saklı Koru Evleri'nde 5.5 milyon dolara villa satın aldı. Arda Turan'ın bu evde ileride sevgilisi Aslıhan Doğan ile oturmayı planladığı öne sürüldü.

Doğan Yeni Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yeni Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Yazgülü ve Sevgi Turan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

Arda Turan Boğaz'dan yalı alıyor mu?

Arda Turan, Boğaz'dan yalı alıyor muArda Turan önceki akşam sevgilisi Aslıhan Doğan, kardeşi Okan Turan ve yapımcı Bahadır Özdener’le Karaköy’de bir mekandaydı.

Arda Turan İspanya'da aylık 5 bin euroya villa kiraladı!

Çiçeği burnunda Barcelona'lı Arda Turan, aradığı evi sonunda buldu. Aylık kirası 5 bin euroluk iki katlı havuzlu evine yerleşen milli futbolcunun ilk misafiri ise sevgilisi Aslıhan Doğan oldu.

Bilal Doğan: İzmir Belediyesi'nin gemi siparişleri baştan sona yanlıştı!

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "117 milyon euro bedelle verilen 15 gemi siparişi baştan sona yanlıştı. Bu gemilerin yanaşması için gerekli olan iskeleler yok" diye konuştu

Aslıhan Doğan Turan evi Haberi

Aslıhan Doğan Turan evi

Ünlü isim Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, Instagram'Da yayınlanan ''Sıkıştıran Sorular'' programında Mer Vidinli'nin sorularına cevap verdi...

Hürriyet'te yer alan habere göre; annesinin ve kardeşinin mutfağa meraklı olduğunu anlatan Aslıhan Doğan Turan, hayalinin küçük bir aile restoranı açmak olduğunu söyledi:

“Gelecek için hayalim, küçük bir aile restoranı açmak. Bu hayalimi de yakın bir zamanda gerçekleştirebilirim.”

ÇOCUKLARIMDAN SONRA EVHAMLI OLDUM 

Çocukları olduktan sonra annesine benzediğini söyleyen Turan, şu ifadeleri kullandı: “Annemin kontrolcü olduğunu düşünürdüm. Ancak çocuklarım olduktan sonra gördüm ki ben de hiç olmadığım kadar kontrolcü ve evhamlı olmuşum.”

Turan, “Kız çocuk ister misin?” sorusuna da “evet” cevabını...