18 / 05 / 2024

Aslıhanlar İnşaat

Aslıhanlar İnşaat

Aslıhanlar İnşaat Otomotiv ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hülya Bulak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de Şişli, Maslak Mahallesi, Dereboyu Caddesi'nde kuruldu

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi bugün ESenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Baran tarafından kuruldu.

Aslı Mekan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslı Mekan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda İmam Muhammed Atuş ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Hanlar Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanlar Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Serhat İsmihan tarafından kuruldu.

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'e yapıldı. 

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslışah Yılmaz tarafından kuruldu.

Asl Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de Volkan Başkara tarafından kuruldu. 

Asl Alüminyum İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Asl Alüminyum İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi Halit Aslan tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başkent Emlak Konutları 2. Etap için ASL İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

203 milyon 800 bin TL teklif ile Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesini kazanan ASL İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Hanlar Gayrimenkul Yatırım Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hanlar Gayrimenkul Yatırım Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Tamer Taşkın, Sezer Öztürk ve Mehmeh Beyazkılıç ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

ASL Mimarlık Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

ASL Mimarlık Yapı İnşaat Limited Şirketi, Murat Erin tarafından 30 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta İstanbul İl'i, Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Ihlamur 3 Sokak'ta kuruldu.

Aslıhanlar İnşaat Haberi

Aslıhanlar İnşaat

Aslıhanlar İnşaat Otomotiv ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hülya Bulak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de kuruldu. 


Aslıhanlar İnşaat Otomotiv ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konur işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aslıhanlar İnşaat Otomotiv ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Maslak Mahallesi, Dereboyu Caddesi,...