05 / 05 / 2024

Asma Bahçelerin temiz havası tescillendi

Asma Bahçelerin temiz havası tescillendi

Tanyer Inşaat'ın Narlıdere'de hayat geçirdiği Asma Bahçeler projesi, kent içinde doğası ve temiz havasıyla farklı bir yaşam sunuyor. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'de yaşamın başladığını söyledi.

Bahçelerin dostu Hattat B Serisi! Hattat 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Hattat Bahçe Serisi uygun boyutsal ölçüleri ve yüksek performansı ile bağ ve bahçelerde büyük kolaylık sağlayacak gibi duruyor. Ergonomik yapısı konforlu sürüş sağlarken üstün manevra kabiliyeti zahmetsiz ve rahat dönüş imkanı sunar. Peki Hattat B serisi ne kadar?

Çiftçinin rüyası Hattat Traktör 240S ve 255T Eylül fırsatlarını kaçırma! İşte 23 Eylül 2022 Hattat fiyat listesi

Hattat Traktörün bağ ve bahçelerin rahat işlenmesi için geliştirdiği 240S ve 255T modelleri orijinal Perkins motoru ile çiftçinin rüyalarını gerçeğe dönüştürüyor. İşte Hattat traktörün Eylül ayı fiyat listesi

Bahçeli'nin 100 il önerisini Erdoğan kabul etti! İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi

Cumhur ittifakının kritik ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz ay grup toplantısında dile getirdiği 'Türkiye'nin 100. yılında 100 ile sahip olmasını istiyoruz' açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul gördü. İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi...

Binaların bodrumundaki bahçeler ortak alan mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binaların bodrum katındaki bahçelerin ortak alan olup olmadığını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Konut sitelerindeki bahçeler otopark olarak kullanılabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında, konut sitelerindeki bahçelerin otopark olarak kullanıp kullanılmayacağını kaleme aldı.

Yunus Kılıç: Hobi bahçelerinin tarım arazisine kurulmasına izin veremeyiz!

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç, "Biz hobi bahçelerine karşı değiliz ama bu bahçelerin tarım arazisi üzerine kurulmasına da izin veremeyiz" dedi.

Millet bahçelerin ve korunan alanların sayısı artacak!

"Sıfır Atık Mavi Projesi"nin, Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen tanıtım toplantısına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet bahçelerin ve korunan alanların sayısının artacağını söyledi.

Türkiye'nin ilk millet bahçeleri açıldı!

Türkiye'nin ilk millet bahçeleri vatandaşın hizmetine açıldı. İstanbul’da yapımı tamamlanan projelerin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bahçelerin toplam büyüklüğünün 1.5 milyon metrekare olduğunu kaydetti.

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

Tema World Atakent ne zaman açılacak?

Zengin peyzaj alanları, sayısız oyun fırsatları, park ve bahçelerin yer aldığı Tema World 2020 yılında açılacak.

Ön bahçelerin tesviyesi nasıl olur?

Tesviye işlemleri, ön bahçe, yan bahçe ve arka bahçe olarak yapılıyor. Peki, 1 Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlükte olacak İmar Yönetmeliği ile ön bahçelerin tesviyesi nasıl olur?

Asma Bahçeler'de kahvaltı etkinliği!

Tanyer İnşaat imzası taşıyan Asma Bahçeler'de site sakinleri kahvaltıda bir araya geldi. Ev sahipleri, keyifli saatler geçirdi.

Asma Bahçeler Konutları fiyatları!

Asma Bahçeler Konutları fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiyor. Asma Bahçeler Konutları'nda daireler hemen teslim ediliyor...

Asma Bahçelerin temiz havası tescillendi Haberi

Asma Bahçelerin temiz havası tescillendi

Kentsel yoğunluğun ve trafiğin artmasıyla İzmir'deki hava kalitesinin de azaldığını ifade eden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, doğası ve temiz havasıyla fark oluşturan Asma Bahçeler'de yaşamın başladığını söyledi. 


Şehir merkezinde, gürültü ve hava kirliliği nedeniyle yaşamın giderek zorlaştığını kaydeden Tanyer, Asma Bahçeler'in temiz havasının 9 Eylül Üniversitesi tarafından analiz edilerek tescillendiğini vurguladı. 


SAĞLIĞIMIZ ÖNEMLİ 

Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Asma Bahçeler'de hava kalitesinin ölçümlenmesi için 30 gün boyunca dört farklı noktadan kükürtdioksit ve azotdioksit verileri alındı ve şehir merkezindeki verilerle karşılaştırıldı. Hava Kalitesi Değerlendirme ve Yönetimi Yönetmeliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı genelgesiyle yenilenen sınır değerlerinin çok altında olduğu belirlendi. Sağlığımız her şeyden önemli ve en temel hakkımız. 22 yıldır inşaat yaptığımız bu bölgede konutlarımızın havası ve doğayla beraber sakin...