29 / 04 / 2024

Asmalı Sokaklar adres

Asmalı Sokaklar adres

Dekar DK, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği ve satışlarının yüzde 8O'inin tamamlandığı Dekar Asmalı Sokaklar projesiyle orta gelirliyi bahçeli ev sahibi yapmayı hedefliyor. Projede 100 bahçeli ev bulunuyor.

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir!

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir projesinde spor alanları, yüzme havuzu, otopark, güvenlik, çocuk oyun alanları, sauna, fitness center, Türk hamamı, peyzaj alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor...

Asmalı Sokaklar!

Asmalı Sokaklar projesinde yer alan daire seçeneklerinden 123 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 470 bin TL ile 483 bin TL arasında değişiyor.

Dekar DK Asmalı Sokaklar teslim tarihi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar teslim tarihine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 22 blok halinde inşa edilen Asmalı Sokaklar projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir projesi!

Konutların 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Asmalı Sokaklar Bahçeşehir projesi kapsamında sıfır faizle 48 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Projede 22 adet blok bulunuyor...

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir ulaşım bilgileri!

Konutların satış sürecine devam eden Asmalı Sokaklar Bahçeşehir ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Başakşehir-Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirildiğini söylemek mümkün. Projede 100 adet daire mevcut...

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar daire fiyatları!

İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de yükselen Bahçeşehir Asmalı Sokaklar daire fiyatları 470 bin TL'den başlayarak değişiyor. 22 bloktan oluşan projede 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor.

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir adres!

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Dekar Asmalı Sokaklar projesinde daire fiyatları 470 bin TL ile 869 bin TL arasında değişiyor...

Dekar DK Asmalı Sokaklar projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar projesi İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de yükseliyor. Asmalı Sokaklar'da 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daire seçenekleri yer alıyor...

Dekar DK Asmalı Sokaklar daire fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen ve 22 bloktan oluşan Dekar DK Asmalı Sokaklar daire fiyatları nı haberimizde bulabilirsiniz. Projede; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri bulunuyor.

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesi!

22 blok halinde toplam 100 adet konuttan meydana gelen Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 420 bin TL' den başlangıç gösteriyor

Asmalı Sokaklar projesinde 420 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Asmalı Sokaklar projesinde yer alan konutların fiyatları 420 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dublekslerden meydana geliyor

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu adres!

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Marmara Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Dekar Asmalı Hayat adres!

Konut alanlarının 149 metrekareden başladığı proje toplam 244 adet bahçeli konuttan oluşuyor. Dekar Asmalı Hayat adres bilgilerine göre İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da yükseliyor.

Dekar Yapı'nın yeni projesi yeşil ve maviyi birleştiriyor!

Dekar Asmalı Sokaklar ile Dekar Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, İstanbul’un gelişen yıldızı Beylikdüzü – Yakuplu’daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat’ın satışlarına başlıyor.

Dekar Asmalı Hayat projesinde satışlar başladı!

Bahçeşehir'de Aşmalı Evler, Aşmalı Sokaklar ile Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, Beylikdüzü'nde yeni bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Asmalı Hayat'ın ön satışları başladı!

Bahçeşehir'de Asmalı Evler, Dekar Asmalı Sokaklar ile Dekar Aşmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, İstanbul'un gelişen yıldızı Beylikdüzü - Yakuplu'daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat'ın ön satışına başladı.

Dekar Asmalı Hayat'ta ön satış dönemi başladı!

Bahçeşehir'de Asmalı Evler, Asmalı Sokaklar ile Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, Beylikdüzü'nde yeni bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar adres!

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar adres bilgilerine göre İstanbul'un Başakşehir - Bahçeşehir bölgesinde yer alıyor. Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesi 22 blok halinde yükseliyor.

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede dairelerin alanları 123 ile 158 metrekare arasında değişiyor.

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam arsa alanı 48 bin 327 metrekare olarak belirlenen proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslimler tam zamanında!

‘Her eve bir bahçe2 anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar'da teslimler gerçekleşti!

‘Her eve bir bahçe' anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslim gerçekleşti!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslimler tam zamanında gerçekleşti!

Her eve bir bahçe anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Asmalı Sokaklar adres Haberi

Asmalı Sokaklar adres

Dekar DK, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği ve satışlarının yüzde 8O'inin tamamlandığı Dekar Asmalı Sokaklar projesiyle orta gelirliyi bahçeli ev sahibi yapmayı hedefliyor. 22 blokta 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar projesinde dört farklı tipte 2+1 ya da 3+1 bahçeli ev seçenekleri bulunuyor. Metrekare fiyatlarının 3.700 ile 5.200 TL arasında değiştiği projede fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor. Projede her evin 36 ile 220 metrekare arasında kendine ait bir bahçesi bulunuyor. 



Akşam 




Dekar DK Asmalı Sokaklar iletişim

Telefon: 0212 850 54 00

Web Adresi: