01 / 05 / 2024

asmanlı bahçeler satış ofisi

asmanlı bahçeler satış ofisi

Asmalı Bahçeler resimlerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.Asmalı Bahçeler projesinde futbol sahası, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, basketbol sahaları, tenis kortları, bisiklet parkurları gibi imkanlar bulunuyor...

Dekar Asmalı Bahçeler 2016 satış fiyatları!

50 bin 125 metrekarelik alan üzerinde Dekar Yapı tarafından hayata geçirilen Dekar Asmalı Bahçeler'de avantajlı satışlar devam ediyor. İşte, Dekar Asmalı Bahçeler 2016 satış fiyatları...

İzmir Asma Bahçeler satılık daire!

Toplam 92 daireden meydana gelen İzmir Asma Bahçeler satılık daire fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiliyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de 3. etap satışları başladı!

Dekar Asmalı Bahçeler’de 3. Etap satışları yeni bir kampanya ile başladı. Kampanya kapsamında projeden ev alacaklara peşin alımlarda yüzde 10 indirim sağlanırken, anlaşmalı bankalardan alınacak konut kredileri faizleri de 0,75’ten başlıyor.

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler fiyat!

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler fiyat hakkında detaylı bilgi alabilmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projede toplam 98 konut bulunuyor.

İzmir Asma Bahçeler'de yeni bir yaşam başlıyor!

Asma Bahçeler, yüzde 95 oranında tamamlandı; daire teslimlerine Haziran ayı sonu itibariyle başlandı.Münir Tanyer, yapımında son aşamaya gelinen projeden ev satın alanların, kent merkezinde yazlık keyfi yaşayacağını söyledi.

Asmalı Bahçeler'de vadesiz taksit imkânı!

Dekar DK tarafından Bahçeşehir'de, 50 bin metrekarelik alan üzerinde 3 etapta oluşturulan Dekar Aşmalı Bahçeler'de 1. etap satışları tamamlanırken, 2. etap satışları yeni kampanya ile sürüyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de metrekaresi 3 bin 700 TL'ye daire!

Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de, 50 bin metrekarelik alan üzerinde 3 etapta oluşturulan Dekar Asmalı Bahçeler’de 1. etap satışları tamamlanırken, 2. etap satışları yeni kampanya ile sürüyor.

Dekar Asmalı Bahçeler’e taşındıktan sonra öde!

Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’de yeni bir satış kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi ve banka kredisini taşındıktan sonra ödemeye başlama fırsatı sunuluyor.

Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinatla bahçeli ev!

DEKAR DK tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler'de yeni bir satış kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi ve banka kredisini taşındıktan sonra ödemeye başlama fırsatı sunuluyor.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de yeni kampanya!

Dekar DK tarafından Bahçeşehir 'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler 'de yeni bir satış kampanyası başlatıldı. Projede daire alanları 119 metrekareden başlayarak 188 metrekareye kadar çıkıyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de beklenen kampanya!

Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’de yeni bir satış kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi ve banka kredisini taşındıktan sonra ödemeye başlama fırsatı sunuluyor.

Asmalı Bahçeler Dekar satılık!

Asmalı Bahçeler Dekar satılık daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatifler yer alıyor. Proje Dekar DK imzası ile hayata geçiriliyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler satış ofisi!

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Daire fiyatları 520 bin 150 bin TL'den başlangıç gösteren projede toplam 228 adet konut bulunuyor.

asmanlı bahçeler satış ofisi Haberi

asmanlı bahçeler satış ofisi

Asmalı Bahçeler projesi İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir bölgesinde hayata geçiriliyor. 165 bin metrekare alan üzerine yayılan Asmalı Bahçeler projesi Dekar DK imzası taşıyor.


Dekar Asmalı Bahçeler ev fiyatları 450 bin liradan başlayarak yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatı ise 3 bin 500 lira ile 4 bin 800 lira arasında farklılık gösteriyor.


Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'in sosyal olanakları arasında futbol sahası, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, basketbol sahaları, tenis kortları, bisiklet parkurları yer alıyor.


Toplam 650 adet konuttan meydana gelen Dekar Asmalı Bahçeler projesinde 228 adet konut satışa çıkarıldı. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 119 metrekare ile 188 metrekare arasında değişiyor.


Asmalı Bahçeler resimleri!



Asmalı Bahçeler resimleri!



Asmalı Bahçeler resimleri!



Asmalı Bahçeler satış ofisi!

Tel: 0212 465 48 94 - 95      

Web: