17 / 05 / 2024

Asmaz Enerji İletişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres

Asmaz Enerji İletişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres

Asmaz Enerji İletişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 17 Mart 2015'te, 25 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de, Refika Özlem Asmaz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

İmaret İnşaat Taahhüt Enerji Bilişim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmaret İnşaat Taahhüt Enerji Bilişim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır İzgi tarafından kuruldu.

Özgazi Enerji Ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgazi Enerji Ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullatif Özbek ve Okan Gazi tarafından kuruldu.

Enforcer Enerji Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enforcer Enerji Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Gürcü tarafından kuruldu. 

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu. 

Birikio Organizasyon İletişim Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Birikio Organizasyon İletişim Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yılmaz Özmert ve Mesut Gürsoy ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ekar Enerji Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekar Enerji Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Yuşa Mehmet Oka Yıldız tarafından 200 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu. 

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Ahmad Fadlallah tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim 2017 tarihinde kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Asmaz Enerji İletişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres Haberi

Asmaz Enerji İletişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres

Asmaz Enerji İletişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 25 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Refika Özlem Asmaz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


Asmaz Enerji İletişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;Ahşap prefabrik yapılar ve ahşap taşınabilir evlerin imalatı 


Asmaz Enerji İletişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kağıthane, Emniyet Evleri Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Sapphire Sitesi...