30 / 04 / 2024

Asortie Mobilya A.Ş

Asortie Mobilya A.Ş

Asortie Mobilya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat’ın verdiği bilgiye göre, geçen yıl 1 milyar 850 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiren Türk mobilya sektörü 2023 yılında dünyanın 5'inci büyük mobilya üreticisi olmayı hedefliyor...

Akıllı mobilya çağı başlıyor!

Günümüz mobilyalarının sadece mobilya değil, yüksek teknolojili birer tasarım objesi olduğu bir gerçek. Bu farkındalıkla da uzun dönemli stratejilerle sürekli kendini yenileyen markaların gündemini Endüstri 4,0 meşgul ediyor.

Wind Ankara'da konforun rüzgarı esiyor!

Ankara'nın Çayyolu bölgesinde inşa edilen Wind Ankara'da konforun rüzgarı esiyor. Voga Mobilya A.Ş ve Taha İnşaat Adi Ortaklığı ile hayata geçen projede 14 yerleşim alanı bulunuyor.

Kuzguni Mobilya, Karşıyaka Soyak Meydan AVM'de açıldı!

Kuzguni Mobilya Aksesuar mağazası, Karşıyaka'da bulunan Soyak Meydan AVM'de açıldı. Güler Doğru, seçkin simaların katıldığı açılış töreninden önce kısa bir konuşma yaptı.

Konfor Mobilya ikinci şubesini Bursa'da açtı!

Bursa'daki yatırımcı da mobilya sektöründeki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Bursalı işadamı Mustafa Çetinkaya, Konfor Mobilya'nın ikinci şubesini Yeni Yalova Yolu üzerinde açtı..

Kuzguni Mobilya Soyak Meydan AVM'de açıldı!

Kuzguni Mobilya Aksesuar mağazası, Karşıyaka'da bulunan Soyak Meydan AVM'de açıldı. 150 metrekarelik mağazada el sanatı, ev tekstili, dekoratif eşya ve özel tasarım mobilya ürünleri satışa sunuluyor.

İnegöl'de en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum açıldı!

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak.

2. Gaziantep Mobilya Fuarı yarın kapılarını açıyor!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından ikincisi gerçekleştirilecek “2. MOBEF Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı” 7 Mayıs Perşembe günü kapılarını açıyor..

Fatih Kıral Mobilya yeni mağazalar açmaya hazırlanıyor!

Fatih Kıral Mobilya, sadece lüks segmentte değil, her keseye uygun "Brandhome" konseptiyle de mağazalar açmaya hazırlanıyor. Firmanın bu alanda Bodrumda 3 bin metrekare alana sahip Brandhome'unu açtı.

Kayseri Mobilya Fuarı yarın açılacak!

Kayseri Mobilya Fuarı'nın TÜYAP Anadolu Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Hilton Otel'de tertiplediği basın toplantısı ile 22-26 Nisan tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi'nde açık olacak fuar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Doğtaş Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açtı!

Doğtaş, yurtdışında atağa kalktı. 2 bin 500 metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açan şirketin hedefinde ise Viyana var.

Kelebek Mobilya yurtdışında 25 yeni mağaza açacak!

Avrupa’nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam’da açan Doğtaş, yıl sonuna kadar dünyanın farklı noktalarında 25 yeni mağaza daha açarak yurtdışında toplam 94 satış noktasına ulaşmayı hedefliyor.

Kelebek Mobilya, Viyana’da 2'nci mağazasını açtı!

Türkiye’nin köklü mobilya markası Kelebek, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağını yurtdışında da sürdürüyor. Açılışını yapan Kelebek Mobilya Dış Ticaret Direktörü Erol Çetinkaya yaptı.

İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Bu yıl 33.’sü düzenlenen İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Geçen yıl 183 firmanın katıldığı fuarda bu yıl 195 mobilyacı yer aldı.

Asortie Mobilya A.Ş Haberi

Asortie Mobilya A.Ş




Mobilya ihracatı 2009 yılındaki ekonomik kriz nedeniyle küçük bir düşüş yaşamış olsa da, son beş yıldır sürekli artış gösteriyor. Asortie Mobilya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat’ın verdiği bilgiye göre, geçen yıl 1 milyar 850 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiren Türk mobilya sektörü 2023 yılında dünyanın 5'inci büyük mobilya üreticisi olmayı hedefliyor.


Gelişmiş ülkeler mobilya üretiminin yaklaşık %58’ini yapıyor

Gelişmiş ülkeler dünya mobilya üretiminin yaklaşık %58’ini yapmaktadır. ABD, İtalya, Almanya dünya mobilya üretiminde ön plana çıkan gelişmiş ülkelerdir. Diğer gelişmekte olan ülkeler ise dünya üretiminin % 42’sini gerçekleştirmektedir. Bu ülkeler arasından Çin, Polonya, Vietnam ve Brezilya özellikle son zamanlarda ihracata yönelik tasarlanan ve üretim yapan yeni tesisleri sayesinde hızlı bir üretim artışı gösteren ülkelerdir. Türkiye dünya üretiminde yaklaşık %1’lik payı ile Brezilya...