07 / 05 / 2024

Asortie Mobilya ihracat

Asortie Mobilya ihracat

İyi bir koleksiyoner olan Murat Erat, doğayı da çok seviyor. Ayrıca fırsat buldukça fotoğraf çekiyor ve yeni yerler keşfediyor. En büyük meraklarından biri de klasik otomobiller.

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

Teknoloji ve mobilya ihracatı arasındaki dolar farkı dudak uçuklattı! Duyanların ağzı açık kaldı! Yok böyle bir fark!

Dünya gazetesi yazarı Fikret Çengel, “Teknolojiyi 70 dolar mobilyayı 1 dolara ihraç ediyoruz” başlıklı yazısında ihraç edilen ürünler arasındaki dolar farkını paylaştı. İşte detaylar...

Türkiye’nin 8 aylık mobilya ihracatı rekor kırdı!

Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri sektörü, senenin sekiz ayında Türkiye ihracatına 5, 45 milyar dolar katkı sağlarken mobilya sektörünün ihracatı ise 3, 11 milyar dolara ulaşmış oldu.

Mobilya ithalatında Rusya yönünü Türkiye’ye çevirdi! İşte detaylar!

Mobilya ihracatında Rusya başı çekiyor. Türkiye’nin Rusya’ya yaptığı mobilya ihracatı 65 milyon dolara çıktı. İşte detaylar!

Nayla Mobilya İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Nayla Mobilya İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Paliç tarafından kuruldu.

Dorel İnşaat Gayrimenkul Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorel İnşaat Gayrimenkul Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekme'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Çınar tarafından kuruldu.

Modoko yurt dışına açılıyor!

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Çalışkan, "Mobilya ihracatını yoğun olarak gerçekleştirdiğimiz ülkelere 25'erli gruplar halinde ziyaretlerde bulunacağız. Potansiyeli en yüksek ve bürokrasi açısından en rahat olduğunu düşündüğümüz ülkeye ilk mobilya AVM'sini kuracağız" dedi...

ABD'ye mobilya ihracatında hedef 1 milyar dolar!

MOBSAB Başkanı Nuri Gürcan, ABD'ye yönelik mobilya ihracatını 2023'de 1 milyar dolara çıkarmak istediklerini söyledi. 

Srl Mobilya Kapı Mutfak İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Mobilya Kapı Mutfak İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Saral tarafından kuruldu. 

6 günde 1,2 milyar dolarlık mobilya ihracatı!

"15. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı" kapılarını yeni rekorlarla kapatırken, fuar süresince 1,2 milyar dolarlık ihracat sözleşmesi gerçekleştirildi. 

Asortie Mobilya ihracat Haberi

Asortie Mobilya ihracat

Murat Erat 33 yaşında. Sivas’tan İstanbul’a göçmüş bir ailenin ikinci kuşak temsilcisi. Henüz genç yaşına rağmen dünyaca ünlü politikacıların, iş adamlarının ve sanatçıların evini sil baştan yeniden döşüyor.  Öyle ki; Michael Jackson dahi evini Asortie ürünleriyle döşemiş! Vefat ettiği ihtişamlı yatak odası takımını Asortie Mobilya’ya yaptıran Michael Jackson, aynı zamanda evinde bulunan sinema odası ve müzik odasının dekorasyonunu da yine Asortie Mobilya’ya yaptırmış.


İki üniversite mezunu mobilyacı: Murat Erat

Dünya jet sosyetesinin en çok konuştuğu Türklerden biri olan Murat Erat 1981 İstanbul doğumlu. Aslen Sivaslı olan bir ailenin beşinci çocuğu olarak dünya geldi. İlköğretim ve ortaöğretimi İstanbul’da tamamlayan Murat Erat Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Erciyes Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuş. Mezun olduktan sonra özel sektörde birkaç büyük firmada yöneticilik yapan...