28 / 04 / 2024

Asortie Mobilya saray mobilyaları

Asortie Mobilya saray mobilyaları

Klasik saray mobilyaları tasarlayan ve üreten Asortie Mobilya birçok ülkenin devlet başkanlarının VİP salonlarını da dekore ediyor. Gafur Yılmaz, Asortie Mobilya’nın 9 maddelik değişmez ilkeleri olduğunu söyledi

Siteler Mobilya Sarayı açılış için gün sayıyor!

Yapımına iki yıl önce başlanan Siteler Mobilya Sarayı’nda sona gelindi. 14 bin metrekarelik bina, mobilya esnafının rekabet gücünü daha da artıracak.

Ankara Siteler'de yapılan Mobilya Sarayı Ekim'de hizmete açılacak!

Siteler'de imalatçılar için yapılmaya başlanan Mobilya Sarayı'nın ekim ayında hizmete açılacak olması mobilyacıları heyecanlandırdı.

Mesut Akgül: Fuarlar, mobilya sektörü için büyük fırsat

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği'nin (ANSİMOD) öncülüğünde, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen fuarı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de ziyaret etti, fuarların önemini vurguladı.

Asortie Mobilya, Ukrayna’da mağaza açacak!

Türkiye’de lüks mobilya ve dekorasyon alanında akla ilk gelen markalardan olan Asortie Mobilya, Ukrayna’da mağaza açıyor. Sırbistan ve Dubai’den sonra 3. yurtdışı mağazasını Ukrayna’da açacak

Asortie Mobilya misafir odalarına lüksü taşıyor!

Ürettiği mobilyaları tüm dünyaya ihraç eden Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, “Türkler misafirlerinin görecekleri alanlarda lüks mobilyaları tercih ediyor” diyor.

İşte 2015 dekorasyon trendleri!

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ünlü mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlatıyor. İşte 2015 dekorasyon trendleri..

Asortie Mobilya Dubai mağazası 1 Mart'ta açılıyor!

ASORTIE markası artık yurt dışında da hizmet veriyor. Dubai'de yeni şubesi açılacak olan firma, klasik mobilya modellerini yurt dışında satışa sunabilecek...

Asortie Mobilya 2. yurtdışı mağazasını Dubai’de açıyor!

Türkiye’de lüks mobilya ve dekorasyonun önemli markası Asortie Mobilya, yurtdışı açılımlarına hız verdi. 2014 yılında Sırbistan mağazasının açılışını yapan Asortie, Şubat 2015’de Dubai mağazasını açıyor.

Asortie Mobilya’dan yılın ilk mobilya ihracatı!

Asortie, 2015 yılının ilk ihracatını Masko mağazasından yaptı. İsrail’e yapılan ihracat ile 2015 yılına hızlı giriş yapan Asortie Mobilya Dekorasyon A.Ş, dünyanın 32 farklı ülkesine Türk mobilyaları ihraç ediyor.

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya!

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya satıyor. Klasik ve gerçek altın varaklı mobilyalar tasarlayan Asortie Mobilya, dünyanın birçok ülkesinde zenginlerin evini süslediği gibi Türkiye’de de birçok özel müşteriye sahip.

Asortie Mobilya ile evinizi kış mevsimine hazırlayın!

Türkiye’ nin lider mobilya markası Asortie Mobilya’ nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat evimizi kış mevsimine göre ekonomik bütçelerle nasıl dekore edebileceğimizle ilgili tüyoları paylaşıyor...

Asortie Mobilya 30'u aşkın ülkeye ihracat yapıyor!

İyi bir koleksiyoner olan Murat Erat, doğayı da çok seviyor. Ayrıca fırsat buldukça fotoğraf çekiyor ve yeni yerler keşfediyor. En büyük meraklarından biri de klasik otomobiller.

Mobilya sektörünün ihracatı 10 yılda 7 kat arttı!

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, mobilya sektöründe alınan yüzde 18’ lik KDV oranının yüzde 8’ e düşürülmesinin kayıt altıların artarak ülke istihdamına katkı sağlayacağını söyledi.

Asortie Mobilya saray mobilyaları Haberi

Asortie Mobilya saray mobilyaları


Mobilya ve dekorasyon sektöründe 47 yıllık tecrübe ile faaliyet gösteren Asortie Mobilya dünyanın birçok ülkesine Türk mobilyaları ihraç ediyor. Klasik saray mobilyaları tasarlayan ve üreten Asortie Mobilya birçok ülkenin devlet başkanlarının VİP salonlarını da dekore ediyor. Ünlü İtalyan Mimarı Anacletto Mariani ile ortak çalışmalar yapan Asorti Mobilya, İtalyan, İspanyol, Arap ve Türk motifleri ile tasarladığı mobilyaları ile yaşam mekânlarına zengin bir zarafet kazandırıyor.


Yaptığı başarılı arge çalışmaları ve teslim ettiği çok sayıda lüks projeler ile adından bahsettiren ve kısa sürede dünyanın bilinen mobilya markası haline gelen Asortie Mobilya’nın Ticaret ve İş Geliştirme Müdürü Gafur Yılmaz, başarılarını, gelişime açık, çözüm odaklı çalışan, başarıyı seven uyumlu bir ekip olmalarına borçlu olduklarını söyledi.


Asortie Mobilya’nın 9 maddelik değişmez ilkeleri olduğunu söyleyen Gafur Yılmaz, bunları...