04 / 05 / 2024

Aspen medine havalimanı

Aspen medine havalimanı

Yurt içi ve yurt dışındaki havalimanı projeleriyle ses getiren Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., bu alandaki deneyimini Suudi Arabistan Medine Prens Mohammad Bin Abdul Aziz Uluslararası Havalimanı projesine aktardı.

TAV, Suudi Arabistan'da 2 havalimanı daha aldı!

TAV Havalimanları, Suudi Arabistan'da Medine ve Yanbu'nun ardından Qassım ve Hail havalimanlarını da portföyüne ekledi. TAV, 2 havalimanını da geliştirecek ve 30 yıl boyunca işletecek.

Cakes&Bakes Medine şubesi açıldı!

Şimdi de Suudi arabistan’da Medine Havalimanı’nda da şube açtı. Makedonya, Tunus ve Umman’ın ardından Suudi Arabistan’da açılan Cakes&Bakes, Türkiye ve yurtdışında yeni şubelerle büyümeyi planlıyor.

Tav İnşaat, Medine Projesiyle ödül aldı!

Engineering News Record (ENR) tarafından New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi'nde TAV İnşaat'ın Medine'de inşa ettiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV, Medine projesiyle New York'ta birincilik ödülü aldı!

TAV İnşaat’ın Medine’de inşaa ettiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, Engineering News Record (ENR) tarafından New York’ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi’nde havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV İnşaat, Medine Projesi ile dünya birincisi oldu!

TAV İnşaat'ın Medine'de hayata geçirdiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, New York'ta düzenlenen törende Küresel İnşaat Zirvesinde havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV İnşaat’ın Medine’deki havalimanı dünyanın en iyisi seçildi!

Engineering News Record (ENR) tarafından New York’ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi’nde TAV İnşaat’ın Medine’de hayata geçirdiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV ‘HACI’ oldu!

Suudi Arabistan’ın ilk havalimanı özelleştirmesine sahne olan Medine Havalimanı önceki gün resmen açıldı. Havalimanı, her yıl Suudi Arabistan’ın yolunu tutan 2 milyon hacıya hizmet verecek.

Medine Havalimanı Routes'tan en iyi havalimanı ödülü aldı!

TAV Havalimanları 'nın işlettiği Medine Havalimanı, Routes Pazarlama Ödülleri'nde kendi kategorisinde en iyi havalimanı seçildi.TAV Havalimanları Pazarlama Direktörü Aslıhan Çörtük açıklama yaptı.

Medine Havalimanı Aspen’e emanet!

Yurt içi ve yurt dışındaki havalimanı projeleriyle ses getiren Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., bu alandaki deneyimini Suudi Arabistan Medine Prens Mohammad Bin Abdul Aziz Uluslararası Havalimanı projesine aktardı.

Havaş, Suudi Arabistan'da yer hizmeti verecek!

Havaş, Suudi Arabistan'da yer hizmetleri lisansı aldı. Havaş'ın Genel Müdürü Nurzat Erkal, "Medine Havalimanı 2013'te 5 milyona yaklaşan yolcuya hizmet verirken, 40 bin uçuşa da ev sahipliği yaptı" şeklinde konuştu.

Aspen Yapı Suudi Arabistan Medine Havalimanı projesine imza atıyor!

Aspen Yapı ve Zemin, son dönemde ses getiren Bodrum Milas ve Rusya’nın Pulkovo Havalimanı projelerinin ardından şimdi de Suudi Arabistan Medine Havalimanı projesine imza atıyor…

Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., dünya çapında bir projeye daha imza attı!

Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., dünya çapında bir projeye daha imza attı. Rusya'nın St.Petersburg şehrinde yer alan Pulkovo Havalimanı'nda Aspen'in yenilikçi sistemleri tercih edildi...

Aspen Yapı, Pulkovo Havalimanı'nın tavanını yeniliyor!

Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., dünya çapında bir projeye daha imza attı. Rusya’nın St.Petersburg şehrinde yer alan Pulkovo Havalimanı’nda Aspen’in yenilikçi sistemleri tercih edildi...

Aspen medine havalimanı Haberi

Aspen medine havalimanı

Suudi Arabistan’ın Medine kentinden yapımı süren Prens Mohammed Bin Abdul Aziz Uluslararası Havalimanı’nın tavanları Aspen’e emanet. Modern mimariyi geleneksel motiflerle birleştiren Aspen, toplamda 70.000 m2’yi bulan 10 farklı asma tavan ürünüyle bu büyük projede yer aldı.


Yılda 16 milyon yolcu kapasiteli bir proje olan ve yapımını TAV Tepe Akfen Yatırım İnşaat ve İşletme A.Ş.’nin üstlendiği Medine Prens Mohammad Bin Abdul Aziz Uluslararası Havalimanı, yalnızca Arap dünyasının değil bütün dünyanın dikkatini çekiyor. Bölgenin kültürel yapısı, hazırlanan projelerin görkemi, tamamlanması merakla beklenen Medine Havalimanı’nı da cazibe merkezi haline getiriyor. Bu büyük projede bir Türk firması olarak Aspen’in yer alması noktasında, firmanın genel müdürü Ertuğrul Gündoğdu şunları söylüyor: “Aspen olarak geçmişte deneyimimizi ve kalitemizi yansıtabileceğimiz Türkiye’de ve yurt dışında birçok büyük havalimanı projesinde...