07 / 05 / 2024

asrın projesi çalışmalar

asrın projesi çalışmalar

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin su sıkıntısına çözüm olacak asrın projesinde ilk kazma vuruldu...

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında asbest tehlikesi!

İstanbul'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 1300 binanın yıkımı tamamlandı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, kentsel dönüşüm çalışmalarında asbeste yönelik önlem alınmadığını dile getirdi.

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Mersin'de imar ve kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, plan altlıkları ve ürettiği imar haritaları ile kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi.

Bursa Gemlik'teki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Bursa'nın Gemlik ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ve deprem riskine ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a sordu..

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İzmir'de de kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek Karabağlar ilçesinde 540 hektarlık alanın riskli alan ilan edildiğini vurguladı.

TOKİ Nevşehir kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Nevşehir İl Merkezinde TOKİ ve Nevşehir Belediyesinin birlikte yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları sürecek.

Gaziantep Arena'nın peyzaj çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te yapımı süren yeni stadın peyzaj çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 2,5 ay önce çimleri serilen, koltukları monte edilen statta, kale direklerinin yerleştirilmesinin ardından peyzaj çalışmaları da bitti.

Yüreğir Kışla 1. Etap Kentsel Dönüşüm çalışmaları tamamlandı!

Yüreğir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Etap etap devam eden çalışmalarda Kışla 1. Etap Kentsel Dönüşüm çalışmaları tamamlandı vatandaşlar yuvalarına taşınmaya başladılar.

Köysel Dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, köylerde sağlıksız ve kimliksiz yapıların ortadan kaldırılarak, yöresel mimarinin ön plana çıkarılacağı 'Kırsal (Köysel) Dönüşüm' çalışmaları başlatılacak.

İşte kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında bulunan yapılar!

Kazı alanlarından müjdeli haberler gelmeye devam ederken kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında da yeraltından adeta tarih fışkırıyor. İşte Türkiye’de gün ışığına çıkan o eşsiz eserler...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ön proje çalışmalarında sona gelindi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü ve otoyol kesimine ilişkin ön proje çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Gölcük'te yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. İlçe merkezinde yapılacak olan dönüşüm halk tarafından merak konusu oldu Merkez Mahallesi'nde yapılacak olan dönüşüm ile ilgili olarak vatandaşlar, kendilerine bilgi verilmediğini dile getiriyor.

asrın projesi çalışmalar Haberi

asrın projesi çalışmalar


Mersin Anamus ilçesinden , Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne deniz altına döşenen borular ile su götürülmesi için yapılan projede ilk kazma vuruldu. Deniz tabanında hendek açma işlemine başlanan asrın projesinde Alaköprü Barajı ile Deniz Kıyı Tesisleri arasındaki boru hattı 1 kilometre döşendi. Asrın projesinin Mart 2014 yılında tamamlanması...