04 / 05 / 2024

Astaş Azim Cıvata arazisi kime satıldı

Astaş Azim Cıvata arazisi kime satıldı

Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin basın toplantısı düzenleyerek iddialara yanıt verdi. Gürlesin, "Astaş Azim Cıvata'da karar alma ve satış yetkisi yüzde 73.29 hisseye sahip Mitaş Enerji 'nindir...

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Bozkurt tarafından kuruldu.

Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı dünya evine girdi!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı ve Samsunlu iş adamı Ahmet Derebey’in oğlu genç iş adamı Sefa Derebey dünya evine girdi.

Lider Hırdavat, 2017'de yeni mağaza açacak!

Tam 15 bin olan ürün çeşidini, 150 bine çıkarmayı hedefleyen Lider Hırdavat- Cıvata, 2017'de bin metrekarelik yeni mağaza açacak.

Mersin'deki Esra Şemsi Eğitim Kompleksi açılıyor!

Berdan Cıvata 2013 yılında geçirdiği rahatsızlık sonucu 43 yaşında ölen şirketin başkanvekilinin adını yaşatmak eğitim kompleksinin yapımına başlamıştı.

İzmir Bayraklı'da 14 katlı projeye yargı engeli!

Bayraklı ilçesinde bir süre Soyer Kültür ve Sanat Fabrikası olarak hizmet veren eski cıvata fabrikası alanına, 2015 yılında 14 kat ticaret ve konut alanı, sağlık tesisi yapımına olanak sağlayan ikinci planı, bu kez yargı durdurdu.

Fi Yapı asansör kazasına bakımsız cıvata sebep oldu!

Makine Mühendisleri Odası'nın İstanbul Esenyurt'ta 3 inşaat işçisinin öldüğü asansör faciasıyla ilgili incelemesinden çarpıcı sonuçlar çıktı. Buna göre mühürlü binadaki asansörün bağlantı cıvataları bakımsız kaldı. Fren sistemi çalışmayan asansör düştü.

İzmir'deki köprü iskelesi kazasının raporu hazırlandı!

İNŞAAT Mühendisleri Odası Menemen Koyundere’de İzmir-Çanakkale otoyolu viyadük inşaatında iskelenin çöktüğü ve 4 kişinin yaşamını yitirdiği olayla ilgili hazırladığı raporda kalıp iskelesi kurulumunda cıvata eksikliği tespit etti.

Bayraklı gökdelen projesinde son durum ne?

Bayraklı'da "Yeni Kent Merkezi" olarak adlandırılan bölgede eski cıvata fabrikası olarak da bilinen 10 dönümlük arazide yapılacak milyon dolarlık projenin planları yargıya gidiyor.

Bayraklı'ya 200 yataklı yeni hastane inşa edilecek!

Civas Cıvata A.Ş.’nin Bayraklı’daki arazisine yapılacak 38 katlı gökdelen, iş adamı Mehmet Soyer’in itirazına takılınca plan tadilatına gidilerek; bina yüksekliği 14 kata çekildi.

Dempa Yapı Market dünya markaları ile çalışıyor!

Temelden çatıya kadar aranan birçok ürünü stoklu olarak elinde bulunduran Dempa, Vitra, Artema, Knauf, Atermit, Denizli Çimento, Yücel Boru, Norm Standart Cıvata, İzeltaş, Bosch gibi önemli firmalarla çalışıyor..

Astaş'tan iş garantili turizm okulu!

Turizmde istihdam yatırımı için memleketi Samsun ' u seçen Astaş, Bafra'ya fakülte kurdu. Şevket Aşcı Turizm Fakültesi mezunları ünlü Mandarin Hotel ' de çalışma fırsatı yakalayacak...

Astaş Holding, Samsun'da 10 milyon TL'lik yatırımla turizm otelcilik fakültesi açtı!

Turizmde istihdam yatırımı için memleketi Samsun ' u seçen Astaş, Bafra'ya fakülte kurdu. Şevket Aşcı Turizm Fakültesi mezunları ünlü Mandarin Hotel ' de çalışma fırsatı yakalayacak...

İzmit Körfezi geçiş köprüsü ankraj cıvatalarını Berdan Cıvata A.Ş üretti!

Avrupa'nın en uzun 2 ' nci asma köprüsü olan İzmir Körfezi geçiş köprüsünün ayaklarının ankraj cıvataları, Mersin'in Tarsus ilçesinde, Berdan Cıvata A.Ş. tarafından üretildi...

Astaş Azim Cıvata arazisi kime satıldı Haberi

Astaş Azim Cıvata arazisi kime satıldı

Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin basın toplantısı düzenleyerek iddialara yanıt verdi. Gürlesin, "Astaş Azim Cıvata'da karar alma ve satış yetkisi yüzde 73.29 hisseye sahip Mitaş Enerji 'nindir. 


Söz konusu taşınmazın değerinin çok altında satıldığı ve Özel 1dazarara uğiddiaları dışıdır ve niteliğindedir" diye konuştu. 

Gürlesin, "Arsanın makul fiyata satıldığını düşünüyoruz. İddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu iddiaları ortaya atanlardan yüz kat daha fazla hassas davranıyoruz" diye konuştu. 


 Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Özel İdare'nin yüzde 26.45 hissesi bulunan Astaş Azim Cıvata A.Ş.'ye ait Hallaçlar Mahallesi'ndeki arazinin satışında "vurgun" yapıldığı iddialarını yalanladı. Gürlesin, 38 bin 565 metrekare arsanın çoğunluk hissesi sahibi Mitaş Enerji tarafından 7 milyon dolara satılmasıyla ilgili vurgun iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. 


Ucuza satılmadı


 Arsanın rayiç beledine satıldığını belirten Gürlesin, "Karar...