04 / 05 / 2024

Astaş Azim Civata

Astaş Azim Civata

Denizli İI Özel İdaresi'nin yüzde 26.5 payla ortağı olduğu ASTAŞ Azim Cıvata Sanayi şirketine ait yaklaşık 3 dönümlük arazi, bilirkişinin 6 yıl önce 1.8 milyon lira değer biçmesine karşın, 7 milyon dolara (14 milyon lira) satıldı...

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı tarafından kuruldu.

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Salehı tarafından kuruldu.

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Fatih Şirin ve Yunus Akbalık ortaklığında kuruldu.

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi açıldı!

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Demirtaş tarafından açıldı.

TMSF, Azim Gayrimenkul'ün 18 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Azim Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye ait 18 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 479 bin 750  TL'den başlıyor.

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Bozkurt tarafından kuruldu.

Astaş Mavi Arya nerede? Konum ve lokasyon bilgisi!

Astaş Mavi Arya nerede sorusunun yanıtı, konum ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Astaş Mavi Arya nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences!

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 273 milyon 89 bin 62 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Astaş Azim Civata Haberi

Astaş Azim Civata

bilirkişinin 6 yıl önce 61.8 milyon lira değer biçtiği arazi, 7 milyon dolara elden çıkarıldı 


Denizli İI Özel İdaresi'nin yüzde 26.5 payla ortağı olduğu ASTAŞ Azim Cıvata Sanayi şirketine ait yaklaşık 3 dönümlük arazi, bilirkişinin 6 yıl önce 1.8 milyon lira değer biçmesine karşın, 7 milyon dolara (14 milyon lira) satıldı. Satışı gerçekleştirmekle yetkilendirilen şirket ski genel müdürü Erol Oklu'nun, eski özel idaresi genel sekreteri ve AKP adayı idem Oklu'nun kardeşi olması dikkat çekti. 


Denizli'de 1971 yılında kurulan çok oraklı şirketlerden birisi olan, ancak daha sonra ekonomik darboğaza düşerek kapanan Azim Cıvata'nın arazileri, deyim yerindeyse kapanın elinde kaldı. Kente yalan alanda ve tek parsel konumunda geniş bir arazi olması ve planlamada ticari alan görünmesi, işlemin "ballı satış" diye yorumlanmasına neden oldu. 


Denizli...