05 / 05 / 2024

Astaş Gayrimenkulden etilere yeni proje

Astaş Gayrimenkulden etilere yeni proje

Mandarin, Armani gibi uluslararası lüks markalarla projeler geliştiren Astaş Gayrimenkul, Etiler'de iddialı bir rezidans projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı tarafından kuruldu.

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Salehı tarafından kuruldu.

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi açıldı!

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Demirtaş tarafından açıldı.

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Bozkurt tarafından kuruldu.

Astaş Mavi Arya nerede? Konum ve lokasyon bilgisi!

Astaş Mavi Arya nerede sorusunun yanıtı, konum ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Astaş Mavi Arya nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences!

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 273 milyon 89 bin 62 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Astaş Holding'ten koronavirüsle mücadele desteği!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı ile Hong Konglu iş ortağı Mr. Kai Johan Jiang, koronavirüs salgınına karşı, Sağlık Bakanlığı'na 3 milyon TL'lik tıbbi malzeme bağışı gerçekleştirdi.

Kanal İstanbul'a en büyük gelir gayrimenkulden!

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda, yapılan finansal fizibilite çalışmasına konu olan gelir ve gider kalemleri sıralandı. Verilere göre, Kanal İstanbul en büyük kazancı gayrimenkulden sağlayacak.

Gayrimenkulden çekilen yatırımlar arttı!

MIPIM 2019'da konuşan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut "Gayrimenkulden çekilen yatırımlar artıyor'' diye konuştu. 

Astaş Gayrimenkulden etilere yeni proje Haberi

Astaş Gayrimenkulden etilere yeni proje

Mandarin, Armani gibi uluslararası lüks markalarla projeler geliştiren Astaş Gayrimenkul, Etiler'de iddialı bir rezidans projesine imza atmaya hazırlanıyor.  Dokuz parselde 450 daireden oluşan Belediye Sitesi'ni kentsel dönüşümle yenileyecek olan Astaş, 650 daireden oluşması planlanan rezidans projesine yaklaşık 450-500 milyon dolarlık yatırım yapacak. 


İnşaat sektöründe geliştirdiği lüks projelerle yerli-yabancı A plus kesime hitap eden Astaş Gayrimenkul, yeni projesi ile de kentsel dönüşüme damgasını vurmaya hazırlanıyor. Etiler'de Akmerkez'in hemen karşısında konumlanan dokuz parselde 450 daireden oluşan Belediye Sitesi'nin yüzde 90'a ulaşan yedi parseliyle prensipte anlaşıp imza aşamasına geldi.  Yaklaşık 50 yıllık siteyi kentsel dönüşüm kapsamında yenileyecek olan Astaş, burada Türkiye'nin ve Avrupa'nın en iddialı rezidans projesini yapmaya hazırlanıyor.  Astaş, aynca Beşiktaş sınırlarında 4 site ile daha pazarlık yürütüyor.  Astaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu...