05 / 05 / 2024

Astaş Holding Uluslararası Emlak Fuarı

Astaş Holding Uluslararası Emlak Fuarı

ASTAŞ Holding, 8-10 Nisan'da Dubai'de düzenlenen Uluslararası Emlak Fuar'ına katıldı. Şirket, fuarda İstanbul ve Bodrum'da, Kempinski Residences, Mandarin Oriental Hotel Group ve lüks tasarım markası Armani/Casa ile geliştirdiği projelerini tanıttı...

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 2+1'den 9+2'ye farklı seçeneklerle

Kempinski Residence Astaş Holding ve Yapı ve Yapı tarafından Boğaz’ın en değerli bölgelerinden biri olan Beşiktaş, Balmumcu'da hayata geçiriliyor. Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ece Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Rönesans Holding'ten Pandora Belgeleri açıklaması!

Rönesans Holding, Pandora Papers belgeleri ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Rönesans, hiçbir zaman yurt içinden yurt dışına yerel ya da uluslararası mevzuata aykırı herhangi bir fon transferi yapmamıştır" ifadeleri yer aldı.

İnşaatın devlerinden 2 yeni şirket!

Peker GYO ve Astaş Holding iki yeni şirket kurdu. Yeni şirket yatırımları rekor sermaye bedelleri ile yapıldı. 

Rönesans Holding'ten uluslararası arenada güçlü projeler!

Rönesans Holding uluslararası arenada iş yaptığı ülke sayısını artırmanın yanı sıra, Avrupa'da organik ve inorganik büyümeye odaklanmış durumda.

Esas Holding'in yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu!

Esas Holdingin yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu. Tercan, Esas Holding'in yurt içi ve uluslararası yatırımlarının finans yönetimine liderlik edecek.

Mandarin Oriental'den 'Uğur Akkuş davalık oldu' haberlerine yalanlama!

The Residences at Mandarin Oriental ve yatırımcısı Astaş Holding basında çıkan ''Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!'' haberlerini yalanladı ve tekzip metni yayınladı...

Astaş Holding'ten koronavirüsle mücadele desteği!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı ile Hong Konglu iş ortağı Mr. Kai Johan Jiang, koronavirüs salgınına karşı, Sağlık Bakanlığı'na 3 milyon TL'lik tıbbi malzeme bağışı gerçekleştirdi.

Astaş Holding Uluslararası Emlak Fuarı Haberi

Astaş Holding Uluslararası Emlak Fuarı

ASTAŞ Holding, 8-10 Nisan'da Dubai'de düzenlenen Uluslararası Emlak Fuar'ına katıldı. Şirket, fuarda İstanbul ve Bodrum'da, Kempinski Residences, Mandarin Oriental Hotel Group ve lüks tasarım markası Armani/Casa ile geliştirdiği projelerini yatırımcılara tanıttı. 


Fuarda çok önemli görüşmeler gerçekleştirme şansım da bulduklarını ifade eden Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı, temas kurdukları yatırımcıları İstanbul ve Bodrum'da yakın dönemde ağırlayacaklarını söyledi. Aşçı, "Mütekabiliyet yasası sonrası Körfez ülkeleriyle ilişkilerimiz çok gelişti. 


Fuarda İstanbul ve Bodrum'daki projelerimize bölgeden yoğun bir ilgi oldu. Portföyümüzün yüzde 12'sinin satışını sadece bu bölgeden gelen yatırımcılara yaptık"...