05 / 05 / 2024

astaş Şevket Aşçı Turizm Fakültesi

astaş Şevket Aşçı Turizm Fakültesi

Bafra ilçesinde yapımı tamamlanan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Şevket Aşçı Turizm Fakültesi" n in açılışı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımı ile yapıldı.

Astaş'tan iş garantili turizm okulu!

Turizmde istihdam yatırımı için memleketi Samsun ' u seçen Astaş, Bafra'ya fakülte kurdu. Şevket Aşcı Turizm Fakültesi mezunları ünlü Mandarin Hotel ' de çalışma fırsatı yakalayacak...

Şevket Aşçı Turizm Fakültesi açıldı!

Aşçı ailesi Samsun'un Bafra İlçesi'nde Şevket Aşçı Turizm Fakültesi açıldı. Aşçı ailesinin merhum babaları için yaptırdığı ve kentin ilk turizm fakültesi olan binanın açılışı dün yapıldı.

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı tarafından kuruldu.

Bakan Kurum peş peşe açıkladı! Hak kaybı olmadan kentsel dönüşüm yapılacak! İstanbul'un o ilçesine son dakika müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şişli'nin Mahmut Şevket Paşa, Yayla, İzzetpaşa, Kuştepe ve Esentepe mahallelerinde yaşanan mülkiyet problemleri ile ilgili konuştu. 

JMO'dan son dakika fay açıklaması: Türkiye’de 500’e yakın diri fay var ve 6-7 şiddetinde deprem üretebilir!

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Genel Başkanı Şevket Demirbaş, fay hatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demirbaş, "Türkiye’de 500’e yakın diri fay var ve 6-7 şiddetinde deprem üretebilir" dedi. İşte ayrıntılar...

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Panik havası daha da güçlenecek diyen ekonomist Şevket Sayılgan doların nerede duracağını açıkladı

Dolar/TL 14 gün sonra yeniden 17 liranın üzerine çıktı. Cumhuriyet TV'de konuşan ünlü ekonomist Şevket Sayılgan, yıl sonu için dolar/TL kuru tahminini canlı yayında paylaştı.

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Şevket Batumoğlu vefat etti!

Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. Mali ve İdari İşler eski Müdürü Şevket Batumoğlu hayatını kaybetti.

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi açıldı!

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Demirtaş tarafından açıldı.

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 273 milyon 89 bin 62 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Astaş Holding'ten koronavirüsle mücadele desteği!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı ile Hong Konglu iş ortağı Mr. Kai Johan Jiang, koronavirüs salgınına karşı, Sağlık Bakanlığı'na 3 milyon TL'lik tıbbi malzeme bağışı gerçekleştirdi.

Kanal İstanbul’a talip olan şirket gerçekten ‘Amerikan devi’ mi?

Ekonomi uzmanı Şevket Apuhan, 'ABD'li fon şirketi' Money Maker Management’ın Kanal İstanbul’u finanse etmeye talip olduğu haberlerini yorumladı. Peki Kanal İstanbul’a talip olan şirket gerçekten ‘Amerikan devi’ mi?

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

astaş Şevket Aşçı Turizm Fakültesi Haberi

astaş Şevket Aşçı Turizm Fakültesi


 Bafra ilçesinde yapımı tamamlanan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Şevket Aşçı Turizm Fakültesi" n in açılışı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımı ile yapıldı. 

Astaş Holding tarafından Bafra ilçesinde yaptırılan OMÜ Şevket Aşçı Turizm Fakültesi'nin açılışına Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ın yanı sıra Samsun Valisi ibrahim Şahin, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Alkaıı, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, OMÜ Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Rıza Aydın, ASTAŞ Holding Yönetim Kumlu Başkanı Vedat Aşçı, Yönetim Kuııılıı Başkan Yardımcısı Kaya Aşçı, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Açılış öncesi konuşan OMÜ Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Rıza Aydın, Bafra ilçesine kurulan fakültenin Samsun'un turizmine katkı sağlayacağını belirterek. Turizm...