28 / 04 / 2024

Aster Tekstil mağazaları Aster Tekstil londra mağazası

Aster Tekstil mağazaları Aster Tekstil londra mağazası

Yıllık 70 milyon euroluk cirosunun yarısını İngiliz markaları için yaptığı üretimden elde eden Aster Tekstil, üst gelir grubuna hitap eden kadın giyim markası War The Robe'u yarattı..

GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatıyor!

Amerikan tekstil markası GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatma kararı aldı...

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açıldı!

Salgından en az etkilenen ülkeler arasında yer alan Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar yeniden açıldı.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Kompedan mağazaları kapatılacak mı?

Eko Giyim Tekstil Mağazacılık A.Ş için mahkeme iflas kararı verdi. Türkiye genelindeki 110 mağazası ile iç giyim sektöründe faaliyet gösteren şirketin Kompedan markası ile açtığı mağazalar birer-birer kapandı.

Aster Tekstil Londra'da mağaza açtı!

Yıllık 70 milyon euroluk cirosunun yarısını İngiliz markaları için yaptığı üretimden elde eden Aster Tekstil, üst gelir grubuna hitap eden kadın giyim markası War The Robe'u yarattı..

Quant Residince'de Ofis ve mağazalar satışa çıktı!

Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Quant Residence'de mağazaların metrekare birim fiyatları 10 bin ila 15 bin TL arasında değişiyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Aster Tekstil mağazaları Aster Tekstil londra mağazası Haberi

Aster Tekstil mağazaları Aster Tekstil londra mağazası


Yıllık 70 milyon euroluk cirosunun yarısını İngiliz markaları için yaptığı üretimden elde eden Aster Tekstil, üst gelir grubuna hitap eden kadın giyim markası War The Robe'u yarattı. Şirket, ilk mağazasını geçen ay Londra'da açtı. Üst gelir grubuna hitap eden ve Westbourne Grove'da açılan mağazadaki ürünlerin fiyatları 250 pound ila bin 750 pound arasında değişiyor. Aster Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Koçali, "Londra'yı Nişantaşı'ndan daha iyi biliyoruz. Bu yüzden kendi markamızı Londra'da yaratmaya karar verdik. Tüm Avrupa'yı, dünyayı saran 2008 krizinde yüzde 20 büyüdük. Biz de kendimize 2023 hedefi koyduk. 14 yıl sonra yılda 250 milyon dolar ciro hedefini tutturacağımızı hatta bunu aşabileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. 


MARKAYA 5 MİLYON $ 

17 Ekim'de açılan mağazadaki ürünlerin yüzde 18'inin satıldığını belirten Koçali, "Markayı oturtmak...