29 / 04 / 2024

AŞTİ nereye taşınacak

AŞTİ nereye taşınacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, AŞTİ'nin yükünün azaldığını, bu nedenle Mamak ilçesinde yeni otobüs terminali yapılmasının artık söz konusu olmadığını söyledi. 

AŞTİ için flaş karar!

Ankara 2. İdare Mahkemesi, AŞTİ'nin taşınmasına yönelik alınan belediye kararlarını iptal etti. Otogarın taşınması planlanan Mamak'taki arazinin de yeniden belediyeye geçmesi gündemde.

Sayıştay raporlarında ortaya çıktı: Gayrimenkul zengini SGK'nın elindeki taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı!

Sayıştay’ın 2022 raporları, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) gayrimenkul zenginliğini göz önüne serdi. SGK'nın elinde olan taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı. İşte detaylar...

Gençler müjde: Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alınacak! TTK illeri peş peşe açıkladı!

Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda çalışmak isteyenlerin beklediği haber sonunda geldi. TTK ekim ayında 3 il için toplam 2 bin işçi alımı yapacağını ilan etti.

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 176'ya yükseldi! Ağustos'ta 47 mağaza kapılarını açtı! 

Migros, Ağustos'ta 47 yeni mağaza açtı. Bu kapsamda geçen ay 31 adet Migros, 12 adet Migros Jet, 1 adet Macrocenter ve kozmetik mağazacılığı formatında 3 adet Mion mağazanın açılışı yapıldı. İşte detaylar...

İstanbul'daki 1.5 milyon konut nereye taşınacak? Bakan Kurum tek tek açıkladı! 

İstanbul'da taşınacak olan 1.5 milyon konuta ilişkin önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 500 binini Anadolu yakasında, 500 binini Avrupa yakasında, 500 binini de olduğu yerde yapacaklarını söyledi.

4 Litre ayçiçek yağı 127 TL, 710 gr salça 42 TL'ye düştü! Migros'ta sepet dolduracak fırsat! 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. 4 Litre ayçiçek yağı 127 TL'ye, 710 gr salça 42 TL'ye düştü! Migros'ta sepet dolduracak fırsat! İşte 17 Şubat 2023 fiyat lisesi...

Bu haber iş arayanlara bayramı yaşatacak! 86 belediyede birden ilan açtı! Biri size uygun olabilir!

Bir işi bulunmayan ve yeni bir iş arayışında olanlar için müjde gibi haber geldi. 86 belediyenin yeni eleman almak için açtığı ilanlarla binlerce kişi  işe alınacak. Peki hangi belediyede ne tür işler var?  Başvuru nereye yapılacak? Hangi şartlar aranıyor? İşte detaylar…

Kütahya Porselen, İstoç'ta mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kütahya Porselen, İstanbul İstoç'ta 3 bin metrekarelik mağazasını hizmete açtı.

FLO Fas'ta mağaza açtı!

FLO Mağazacılık, Fas'ta yer alan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurt dışındaki mağaza sayısını 104'e yükseltti.

Koçtaş 150.mağazasını Amasya'da açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, Amasya’da hizmete açtığı Koçtaş Fix mağazası ile Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısını 150’ye yükseltti.

İktisatEvim 17. şubesini Esenyurt’ta açtı!

81 ilde 120’ye yakın şube açma hedefine adım adım ilerleyen İktisatEvim 17. şubesini Esenyurt’ta açtı...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Lion Diamond dördüncü mağazasını İstinye Park'ta açtı!

Kişiye özel takı tasarımı yapan, mücevher sektörünün önemli markalarından Lion Diamond, dördüncü mağazasını İstinye Park’ta açtı.

Emlak Katılım, 22. şubesini Kahramanmaraş’ta hizmete açtı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle sektörün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, fiziksel hizmet ağını genişletmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Emlak Katılım bu kapsamda 22. şubesini Kahramanmaraş’ta açtı.  

AŞTİ nereye taşınacak Haberi

AŞTİ nereye taşınacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna,  Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin (AŞTİ) yükünün azaldığını, bu nedenle Mamak ilçesinde yeni otobüs terminali yapılmasının artık söz konusu olmadığını bildirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Başkan Tuna, "Şehirler arası otobüs terminalinin Mamak'a yapılması artık söz konusu değil. Vatandaşlarımız seyahatlerini artık ağırlıklı olarak hızlı tren ve uçakla yapıyor. Dolayısıyla, AŞTİ'ye giren otobüslerin sayısında azalma var. AŞTİ'nin bulunduğu yerde devam etmesi durumu söz konusu. Şu an bulunduğu yerde raylı sistemle bağlantısı olduğundan yolcular açısından da bir kolaylık var." dedi. 

AŞTİ'deki otobüs işletmelerinin de taşınmak istemediğini ifade eden Tuna, ""Vatandaş memnun, bir sıkıntı yok. Oradaki esnaf burada devam etmek istiyor. Otobüs sayıları her geçen gün azaldığı için trafik açısından da bir sıkıntı yok. Derdimiz ne bizim? Taşımak...