24 / 05 / 2024

ASTİM

ASTİM

Aydın Sanayi Ticaret İş Merkezi, OSB mülkiyetinde bulunan 11 dönümlük arsasını satışa çıkaracak

Şeker ve astım hastalığı olanlara erken emeklilik fırsatı doğdu!

İşini yapmaya engel sağlık sorunu olanlar vergi indirimi talebinde bulunarak erken emekli olabiliyor. Çalışan işçiler "meslek hastalığı", memurlar da "vazife malulü" olarak bu haktan yararlanıyor.

İstanbul’da kirli hava alarmı! Astım ve KOAH hastaları sakın dışarı çıkmayın!

İstanbul’da sabah saatlerinde oluşan gri bulutlar halk sağlığını tehdit ederken, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Pror. Dr. Bilun Gemicioğlu, kronik öksürük vakalarının arttığını söyledi.

Bosch Hava Temizleme Makinesi kaç TL? 29 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Günümüzde hızla popülerliği artan cihazlardan hava temizleme makineleri, astım hastaları ve bebeği olan ailelerin yanı sıra, kış günlerinin kapalı ortamına rahat bir nefes almak isteyenlerin de tercihleri arasında. Peki Bosch Air 4000 hava temizleme makinesi fiyatlarını sizler için derledik.

Arnica'nın sil süpür serisi coştu! 28 Eylül 2022 fiyat listesi 

Arnica sil süpür serisi ile temizlik yapmayı eğlenceli hale gitiriyor. Kolaylaştırıcı aparatları ve astım hastaları ile alerjik bünyelere uygun yapısı ile Arnica müşteri gözünde üst sıralara çıkıyor. Peki Arnica marka elektrikli süpürgeler kaç lira? İşte Arnica güncel fiyat listesi. 

Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı değişti!

Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı değişti. Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı Ast Tasarım Mimarlık Limited Şirketi oldu.

Engelli baba astım hastası oğlu için rutubetsiz ev istedi!

Diyarbakır'da diyaliz hastası ve görme engelli baba, doğuştan astım hastası olan oğlunun iyileşmesi için rutubetsiz evde oturmaları gerektiğini söyleyerek, devletten oğlunun iyileşmesi için rutubetsiz ev istedi.

AST İnşaat iflas etti!

İflas eden Antalya’daki Mardan Palace Otel’in sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov’un oğullarına ait olan AST İnşaat Turizm A.Ş de iflasını açıkladı. Şirket, iflas eden ünlü otelin de mülk sahibiydi...

Bursa Soğanlı'da kentsel dönüşüm oyunu!

Bursa'nın Soğanlı Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinde vatandaşlar muhalefet tarafından kışkırtılıyor. Gerçeği öğrenen vatandaşlar astıkları pankart için özür diledi...

Özbey Ast Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbey Ast Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Selim Özbey, Asım Özbey, Tahsin Özbey ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Avcılar Ambarlı'daki son iki ev mühürlendi!

Avcılar Ambarlı Mahallesi Badem Sokak'ta kalan son iki ev mühürlendi. Mühürleri sökerek evlerinde oturmaya devam eden vatandaşlar bu duruma tepki göstererek camlarına, "Handan korkma bina da arsa da sağlam" yazısı astı.

Aydın Astim Kavşağı çöktü!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Kıskananlar çatlasın” pankartıyla açtığı ASTİM Kavşağı, 2 ay sonra bakım için kapatıldı.

ASTİM Köprülü Kavşağı hizmete girdi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 12 milyon liraya ihale ettiği, ancak maliyeti 24 milyon liraya yükselen ASTİM Köprülü Kavşağı, 9 ayda tamamlanarak dün nihayet hizmete girdi.

ASTİM Köprülü Kavşağı tamamlanamadı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ASTİM Köprülü Kavşağı'nın zamanında tamamlanmaması vatandaşları mağdur etti. Vatandaşlar, sorunun çözümü için yetkilileri göreve çağırdı

ASTİM Haberi

ASTİM

Aydın Sanayi Ticaret İş Merkezi (ASTİM) Organize Sanayi Bölgesi (OSB), geçen yıl inşaatına başladığı arıtma tesisini tamamlamak için OSB mülkiyetinde bulunan 11 dönümlük arsasını satışa çıkaracak.

5 bin dönümlük alanda faaliyet gösteren OSB için Aydın'daki en büyük ikinci büyük arıtma tesisinin inşaatına geçen yıl başladıklarını söyleyen ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Güngör, inşaatın toplam 90 dönümlük alanı kapsadığını söyledi. Arıtma tesisinin betonarmesini tamamladıklarını sadece mekanik kısmı kaldığını belirten Başkan Güngör, "Ancak bunun için de paraya ihtiyacımız var. Bu kriz ortamında üyelerimizi sıkıntıya sokmamak için OSB bünyesinde bulunan 11 dönümlük arsayı satışa çıkaracağız" dedi.

TALEP KATLANACAK
Aydın sanayisinin can damarı ASTİM OSB'nin arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçmesi için 1 milyon liraya ihtiyaçları olduğunu kaydeden Göngör, şöyle konuştu:...