12 / 05 / 2024

Astir Palace Resort

Astir Palace Resort

Yunanistan’da krizden etkilenen ulusal banka NBG’nin satış listesindeki “Astir Palace Resort”un satış ihalesine 400 milyon euro ile en yüksek teklifi Arap yatırım fonu ACG verdi. Bu girişimin yüzde 15 ortağı ise Doğuş grubu...

Titanic Grup Mardan Palace'ı resort otel yaptı!

Titanic Grup 20 milyon euro yatırımla Mardan Palace'yi resort otel yaptı. 15 yıllığına Halkbank'tan kiralanan otel mayıs ayında kapılarını açmıştı.  

Titanic Otel Grubu'ndan Mardan Palace'a 25 milyon Euro'luk yatırım!

Mardan Palace nisan ayında yeniden tatilcileri ağırlamaya başladı. Otel, Titanic Otelleri tarafından Halk Bankası'ndan kiralanarak resort konseptiyle yeniden hizmete girdi.

Astir Palace Vouliagmeni 393 milyon avro bedelle satıldı!

Aralarında Türkiye'den Doğuş Grubu'nun bulunduğu konsorsiyum, 393 milyon avro bedelle lüks otel kompleksinin yüzde 90 hissesine sahip oldu.

Yunanistan'daki Astir Palace Otel, Doğuş Grubu'na geçiyor!

Yunanistan`ın Atina dışında bulunan deniz kenarındaki bir tatil mekanını Türk-Arap fonu Jermyn Street Real Estate Fund`a satışını bugün tamamlaması bekleniyor. Fonda Doğuş Grubu`nun yüzde 15 hissesi bulunuyor.

Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi!

Otelcilik ve devre mülk gibi alanlardaki 20 yıllık tecrübesiyle yola çıkan Karaderili Şirketler Grup’un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi.

Astir Palace oteline Türk yatırımcı!

Yunanistan özelleştirme ajansı, başkent Atina yakınlarında, deniz kenarında bulunan Astir Palace Oteli’nin 400 milyon euro’ya satışı için gayrimenkul yatırım fonu “Jermyn Street Real Estate Fund” ile anlaşma imzaladı.

Yunanistan'daki Astir Palace Türk ve Araplara satıldı!

Yunanistan özelleştirme ajansı (HRADF), Atina dışında bulunan lüks tatil merkezi Astir Palace'ı Türk ve Arap yatırımcıların kurduğu Jermyn Street Real Estate Fund'a 400 milyon euro karşılığında sattı.

Sunis Hotel 4. yeni otel yatırımını gerçekleştirecek!

Antalya merkezli otel zinciri Sunis Hotels, yatırım rotasını Ege Bölgesi olarak belirledi. 58 milyon Euro'luk yeni yatırımla İzmir Özdere'de inşa edilen 5 yıldızlı Sunis Efes Royal Palace Resort & SPA hizmete açıldı.

Efes Royal Palace Otel açıldı!

ANTALYA’nın lüks otel zincirlerinden olan Sunis Hotels, 58 milyon Euro’luk yeni yatırımla İzmir Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa’nın açılışını gerçekleştirdi.

Sunis Hotels'ten İzmir Özdere ve Seferihisar Doğanbey'e 3 yeni otel!

Sunis Hotels, Antalya’daki 4 otelinden sonra rotayı Ege Bölgesi’ne kırdı. Grubun İzmir’deki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euro’luk yatırımla hizmete girdi.

Doğuş Grubu, Yunanistan Astir Palace'ta villa yapıyor!

Yunanistan’da turizm alanında satın almalar yapan Doğuş Holding, Arap ortaklarıyla aldığı Atina’nın Riviera’sı olarak adlandırılan Astir Palace'taki 3 yapının 1 tanesini yıkarak Arap müşterilere yönelik villa yapıp satmaya hazırlanıyor.

Orient Palace Resort Hotel iflas etti!

Alanya Ticaret Sicil Memurluğunun 7770 sicil numarasında kayıtlı bulunan Orient Palace Resort Hotel AŞ. iflas etti. Firmanın 2 Ekim 2014 günü saat 14:36 itibari ile iflasına karar verildi.

Doğuş Grubu Yunanistan'daki yatırımlarına Astir Palace Resort Vuliagmeni ekledi!

Yunanistan Hükümeti, 'Astir Palace Resort Vuliagmeni' yarımadasının, aralarında Doğuş Holding'in de bulunduğu altı şirketten oluşan konsorsiyuma satışını onayladı. Yunan Özelleştirme İdaresi'nin tarafları imzaya çağırmasıyla satış işlemi tamamlanacak...

Astir Palace Resort Haberi

Astir Palace Resort

Doğuş grubu daha önce Atina’nın ünlü Flisvos Marina’sına Yunan yatırımcı ile ortak olmuştu. Yunanistan’da krizden kötü etkilenen ülkenin ulusal bankası NBG’nin satış listesindeki turizm cenneti “Astir Palace Resort”un satış ihalesine 400 milyon euro ile en yüksek teklifi Arap yatırım fonu ACG verdi. Bu girişimin yüzde 15 ortağı ise Doğuş grubu.


Teklif edilen fiyat tesisin yüzde 90’lık hissesi için yapıldı. Yunanistan cephesi bu fiyatı iyi bir seviye olarak bulurken, ülkede bazı gruplar satışın Türk ve Arap ortaklı bir gruba yapılacak olmasına itiraz ediyor. Satış öncesinde 350 milyon euro fiyat biçiliyordu.


300 dönümden oluşan turizm adasında 123 yataklı Arion Resort&Spa oteli, 58 adet bungalov tipi ev, 160 yataklı The Westin Athens otel kompleksi ve faaliyet dışı olan Afrodit oteli var. Yeni yatırımcının tesisi...