11 / 05 / 2024

Astoria ofis blokları

Astoria ofis blokları

Türkiye’nin ilk Gayrimenkul Yatırım Fonu’nu (GYF) kuran Ak Portföy, ilk yatırımını Astoria ofis bloklarına yaptı.

Kovid-19 ofisleri de dönüştürüyor!

Kovid-19 ofislerin anlamlarını değiştirdi. İhtiyaçların sorgulanması ile ofis olarak planlanan yatırımlar bekletilmeye başlandı. Müteahhitler yeni projelerde ofis bloklarına yer vermezken inşaattaki ofis bloklarını ise sağlıklı çalışma alanlarına yönelik nitelikli ve modern binalara dönüştürüyor.

Kartal Manzara Adalar'a LEED Platinum Sertifikası!

İş GYO Manzara Adalar projesinin ofis blokları, dünyanın en önemli yeşil bina sertifikalarından biri olarak kabul edilen “LEED Platinum” ile ödüllendirildi.

Vadikoru'nun A Plus ofisleri satışa çıktı!

Avrupa Yakası’nın yeni yatırım merkezi Ayazağa’nın en büyük yatırımcılarından olan Invest İnşaat ‘En İyi Ofis Mimarisi’ ödülünün sahibi projesi Vadikoru’nun ofis bloklarını satışa çıkardı.

Taksim 360 güncel fiyat bilgisi!

Taksim 360 güncel fiyat bilgisi kapsamında normal konutların fiyatları 330 bin dolardan başlıyor. Ofis bloklarının teslimlerine başlanan projede yüzde 5 peşinat ve 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı bulunuyor...

Invest Vadikoru'ya Avrupa'dan "En iyi Ofis Mimarisi" ödülü!

İstanbul Ayazağa’da Invest İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Vadikoru’nun ofis blokları dünyanın en saygın ödülleri arasında yer alan International Property Awards 2017-2018’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’da ödüle layık görüldü.

Ak Portföy, ilk yatırımını Astoria ofis bloklarına yapt!

Türkiye’nin ilk Gayrimenkul Yatırım Fonu’nu (GYF) kuran Ak Portföy, ilk yatırımını Astoria ofis bloklarına yaptı.

Balance Güneşli ofis bloklarında satış ve kiralama başladı!

Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli’de, Yaşam Sokağı ile entegre ‘müstakil ofis bloklarının’ satış ve kiralamasına Mart ayı itibari ile başlandı.

Bursa YükselenPark'ta geniş daire seçenekleri!

YükselenPark, konut ve ofis blokları dükkânları ve alışveriş merkezleriyle ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açıyor. Bursa'nın merkezinde yükselen, 5 ada ve 22 blok olarak inşa edilen YükselenPark, merkezi konum avantajıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Kuyaş Gayrimenkul’un iş yeri projeleri yüzde 0,70 faizle!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği İstanbul Vizyon Park Ofis Blokları, İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza ve Wedding World AVM’deki sınırlı sayıda iş yerleri için kaçırılmayacak tarihi bir kampanya başlattı.

Vadistanbul Bulvar'da sona yaklaşıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Vadistanbul Bulvar’ın ofis blokları 2016’nın Haziran ayında teslim edilecek.

İstanbul Finans Merkezi’ne 288 mağazalık AVM için start verildi!

Türkiye'nin çehresini değiştirecek önemli yatırımların başında gelen İstanbul Finans Merkezi'nde süreç hızlandı. Projede ofis blokları, konferans merkezi, AVM, 319 rezidansla birlikte resmi kurumlar, eğitim kurumları ve cami yer alacak.

Sur Yapı'dan Koşuyolu'na yeni proje!

SUR YAPI, hayata geçirdiği projelerine İstanbul Anadolu Yakası'nın en önemli semtlerinden Koşuyolu'nda bir yenisini ekliyor. Koşuyolu projesi; konut, home ofis blokları ve ticari alanlardan oluşacak.

Sur Yapı Koşuyolu projesi için ön talep topluyor!

Sur Yapı Koşuyolu projesi konut, home ofis blokları ve ticari alanlardan oluşacak. Sur Yapı yeni projesi için talep toplamaya başladı.

Astoria ofis blokları Haberi

Astoria ofis blokları

Ak Portföy Gayrimenkul Yatırım Fonu, temel stratejisi olan A sınıfı ofis binalarına yatırım yapmaya başladı. Ak Portföy Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ersarı, yatırımcılara yepyeni ve yüksek getirili seçenekler sunmayı hedeflemek üzere yola çıktıklarını ifade etti. 


Gayrimenkule yatırım yapmak “Türk halkının genlerinde var” diyen Ersarı, “Türkiye’nin en yenilikçi portföy yönetim şirketi olarak birçok ilke imza attık. Bu yeniliklere Gayrimenkul Yatırım Fonunu (GYF) da ekledik. Ak Portföy Gayrimenkul Yatırım Fonu ile bireysel ve kurumsal tasarruf sahipleri İstanbul’un kalbinde yer alan, değer artışı potansiyeli, ve yüksek kira getirisi olan ticari alanlara tek bir işlemle yatırım yapmış olacak” dedi.


Ersarı sözlerine, “GYF’de temel hedefimiz yatırımcılarımız için orta vadede mevduatın üzerinde getiri sağlamak olarak özetlenebilir. Ek olarak dünyadaki örneklerinde olduğu gibi, emeklilik yatırımları için de...