23 / 07 / 2024

Astro Beylikdüzü ödemeleri

Astro Beylikdüzü ödemeleri

Dairelerin alanları 47 metrekareden başlayan ve 93 metrekareye kadar ulaşan Astro Beylikdüzü 40 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. Proje Batı Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Astro Beylikdüzü Batı Yapı'da 40 ay 0 faiz!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi mimarisi ve de inşaat kalitesi ile yatırımcının göz bebeği oldu.Astro Beylikdüzü Batı Yapı'da 40 ay 0 faiz fırsatı...

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin TL'ye! Son gün 5 Ocak!

Astro Beylikdüzü projesi mimarisi ve inşaat kalitesi ile yatırımcının göz bebeği oldu. Batı Yapı’nın düzenlemiş olduğu kampanyada firmanın kendi bünyesinde geliştirdiği 40 ay vade 0 faiz ödeme sistemi için son gün 5 Ocak 2015 olarak belirlendi

Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade 0 faiz fırsatı!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor…Projede fiyatlar 160.000 TL’ den başlıyor.

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri!

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1 ile 3+1 arasında daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

Beylikdüzü Alya Penta ödemeleri!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Beylikdüzü Alya Penta projesi 100 konut ve 8 dükkan meydana geliyor. İşte Beylikdüzü Alya Penta ödemeleri...

Vira İstanbul Sitesi Beylikdüzü ödemeleri!

Vira İstanbul Sitesi Beylikdüzü ödemeleri sıfır faizle taksitli olarak yapılıyor. Gül İnşaat imzasını taşıyan Vira İstanbul projesinde 1.156 adet daire yer alıyor...

Beylikdüzü Kalekent ödemeleri!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul 'un Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent ödemeleri kapsamında 48 aya kadar faizsiz taksit imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri!

Düzlem Yapı imzası ile hayata geçirilen proje toplam 130 adet daire yer alıyor. Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri kapsamında 24 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ödemeleri!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ödemeleri kapsamında banka kredisiyle vade imkanı sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede konut fiyatları 664 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul ödemeleri!

Beylikdüzü Westside İstanbul ödemeleri 36 ay 0 faiz imkanı ile yapılabiliyor. E-5 üzerinde hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlıyor, 210 metrekareye kadar ulaşıyor.

Astro Beylikdüzü'nde sosyal alanlar farklılık yaratıyor!

Astro Beylikdüzü projesinde sosyal alanlarda hayata geçirilen uygulamalar, projenin farklılığını ortaya koyuyor. Projenin çatısında konumlanan dinlenme alanı olarak değerlendirilen mekanda her ayrıntı rahatlık ve konfor için tasarlanmış.

Westside Beylikdüzü ödemeleri!

Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan meydana gelen Westside İstanbul'da daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Westside Beylikdüzü ödemeleri...

Astro Beylikdüzü satışları devam ediyor!

Batı Yapı 'nın Astro Beylikdüzü projesinde 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla home office satışları devam ederken projenin yüzde 80 'lik bir kısmı alıcılarla buluştu.

Astro Beylikdüzü satış ofisi iletişim!

Batı Yapı tarafından inşa edilen Astro Beylikdüzü Konutları 47 metrekare ile 93 metrekare arasında dizayn ediliyor. Projede yer alan konutların teslimi Mart ayı civarında yapılacak.

Astro Beylikdüzü telefon!

Astro Beylikdüzü Konutları Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon homeoffice daire seçenekleriyle inşa edilliyor. Astro Beylikdüzü telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Astro Beylikdüzü Evleri'nde 160 bin liraya!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi farklılıklarıyla tüketicinin ilgi odağı oldu.Astro Beylikdüzü Evleri'nde 160 bin liraya...

Astro Beylikdüzü ödemeleri Haberi

Astro Beylikdüzü ödemeleri

Daire fiyatları 160 bin liradan başlangıç gösteren Astro Beylikdüzü'nde toplam 42 adet home office ve 9 adet dükkan yer alıyor. Proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.


Astro Beylikdüzü 40 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. Batı Yapı imzası taşıyan projede ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın ve klima gibi beyaz eşyalar yer alıyor. 


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi Hürriyet Bulvarı'nda yükselen Astro Beylikdüzü Evleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daire tiplerinden meydana geliyor.


Astro Beylikdüzü Rezidans 'ta yer alan konutların büyüklükleri 47 metrekare ile 93 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projenin satış süreci devam ediyor. 


Batı Yapı Astro Beylikdüzü Evleri'nin ortak kullanım alanları arasında; tv – sinema odaları, şömine köşeleri, güvenlik hizmetleri, sunum odaları, çatı terası ve kafeteryası, bilardo ve hobi alanları,...