29 / 04 / 2024

Astro Beylikdüzü projesi

Astro Beylikdüzü projesi

Astro Beylikdüzü projesinde sosyal alanlarda hayata geçirilen uygulamalar, projenin farklılığını ortaya koyuyor. Projenin çatısında konumlanan dinlenme alanı olarak değerlendirilen mekanda her ayrıntı rahatlık ve konfor için tasarlanmış.

Astro Beylikdüzü satışları devam ediyor!

Batı Yapı 'nın Astro Beylikdüzü projesinde 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla home office satışları devam ederken projenin yüzde 80 'lik bir kısmı alıcılarla buluştu.

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin TL'ye daire!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi farklılıklarıyla tüketicinin ilgi odağı oldu...

Astro Beylikdüzü'nde yüzde 1 KDV imkanı!

Batı Yapı 'da yatırımcılar için topraktan satışlarda 40 ay 0 faiz kampanyası uyguluyor. Firmanın ayrıca halen satışta olan her projesinde yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor.

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin TL'ye! Yüzde 80'i satıldı!

Batı yapı tarafından kira garantisi desteği ile satışa çıkan Astro Beylikdüzü projesinde 160.000 TL' den başlayan fiyatlarla home office satışlan devam ederken projenin %80'lik kısmı satıldı.

Astro Beylikdüzü'nün yüzde 80'i satıldı!

Astro Beylikdüzü projesinde son satışlar gerçekleştiriliyor. Astro Beylikdüzü projesinde 160.000 TL'den başlayan fiyatlarla home oflice satışları devanı ederken projenin yüzde 80'lik bir kısmı alıcıları ile buluştu.

Astro Beylikdüzü'nde 40 ay 0 faiz! 7/24 konfor!

Her metrekaresi titizlikle tasarlanmış olan ve Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor…

Astro Beylikdüzü'nde 0 faiz imkanı!

Astro Beylikdüzü, her metrekaresi kullanım açısından son derece elverişli 1 + 1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı tip sunmaktadır. Proje, toplamda 2 blokta 42 adet home office ve 9 adet dükkandan oluşuyor...

Astro Beylikdüzü Konutları 'nda 40 ay sıfır faiz!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor…Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade 0 faiz fırsatı bulunuyor.

Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade sıfır faiz fırsatı...

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin TL'ye!

Astro Beylikdüzü'nde, 1 + 1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı home ofis tipi sunuluyor. Proje, 2 blokta 42 office daire ve 9 dükkandan oluşuyor.

Astro Beylikdüzü'nde 40 ay vade sıfır faiz! 160 bin TL'ye!

Batı Yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor… Projede 40 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay faizle!

40 ay sıfır faizle satıyor Batı Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesinden 160 bin TL' den başlayan fiyatlarla daire satışları devam ederken projenin yüzde 80'lik bir kısmı alıcıları ile buluştu.

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışta!

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışa sunulacak. Demir Anatolia projesinde konut sayısı 1.100'e çıktı...

ADS Residence Beylikdüzü satış ofisi!

ADS Residence Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. ADS Residence Beylikdüzü projesi Nisan 2017'de teslim ediliyor...

Huzurlu Marmara Beylikdüzü ne zaman teslim?

Toplam 500 konut ve 27 dükkandan meydana gelen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesi Huzurlu İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki Huzurlu Marmara Beylikdüzü ne zaman teslim?

Referans Beylikdüzü ne zaman başlayacak?

İstanbul Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da konumlandırılan Referans Beylikdüzü projesi 31 bin 309 metrekare alanda inşa edilecek. Peki Referans Beylikdüzü ne zaman başlayacak?

Referans Beylikdüzü projesi yakında başlıyor!

Kiler GYO, Beylikdüzü Yakuplu'da Referans Beylikdüzü projesine başlayacak. Referans Beylikdüzü projesi 868 daire ve 28 dükkandan oluşuyor...

Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

Centro Beylikdüzü projesinin yüzde 30'u satıldı!

Centro Beylikdüzü projesi beş blokta 168 daire, 68 ofis ve 55 mağazadan meydana geliyor. Metrekare fiyatının 4 bin 500 TL'den başladığı projenin yüzde 30'u satıldı..

Onurum İnşaat'tan yeni proje: Onurlu My Home Beylikdüzü!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandığı Onurlu My Home Beylikdüzü projesi 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Metro Home Beylikdüzü projesi teslim tarihi!

Kameroğlu Metrohome Suites projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL'den başlıyor.

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü projesine ön talep toplanıyor!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü projesi Metrohome Suites & Residence adıyla satışa sunulacak. Mayıs ayında satışların başlayacağı Kameroğlu Metrohome projesinde 1.600 konut ve 130 mağaza olacak...

Huzurlu Marmara Konutları Beylikdüzü satılık!

Huzurlu Marmara Konutları Beylikdüzü satılık daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesi 2018 yılı Ekim ayında teslim ediliyor...

Saklıvadi Konakları Beylikdüzü projesi satışa çıktı!

Saklıhan İnşaat’ın Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirdiği üçüncü projesi Saklıvadi Konakları, 295 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. Saklı Vadi Konakları’nda 2+1,3+1,4+1 ve 5+2,6+2 dubleks olmak üzere beş farklı daire tipi yer alıyor

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi satışları!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi tamamı konut, rezidans, mağaza, otel ve hastaneden oluşacak. Proje Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi satışları tarihlerini haberimizde bulabilirsiniz...

Astro Beylikdüzü projesi Haberi

Astro Beylikdüzü projesi

Astro Beylikdüzü projesinde sosyal alanlarda hayata geçirilen uygulamalar, projenin farklılığını ortaya koyuyor.  Projenin çatısında konumlanan dinlenme alanı olarak değerlendirilen mekanda her ayrıntı rahatlık ve konfor için tasarlanmış. Dilerseniz dinlenme alanlarında kahvenizi yudumlayabilir, dilerseniz bilardo ve hobi odalarında vakit geçirebilirsiniz.Son dere ce şık bir dekorasyona ev sahipliği yapan mekanın restorantıııda misafirlerinizi leziz tatlar eşliğinde ağırlayabilirsiniz. Projeye dahil edilen tv sinema odaları ve şömine köşeleri ile sıcacık bir yuva ortamında ortak alanlarda vakit geçirebilir, özlenen komşu luk ilişkilerinin keyfini çıkarabilirsiniz. 


İnşaat...