18 / 05 / 2024

Astro Gemi İnşa adres 

Astro Gemi İnşa adres 

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Karaca tarafından kuruldu.

Ayk Gemi İnşa Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayk Gemi İnşa Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Bozan tarafından kuruldu.

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Sebahattin Altıntaş ve Yusuf Kanıcı ortaklığında kuruldu.

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Ramazan Keleş tarafından kuruldu.

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Karaca tarafından kuruldu.

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 25 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Tan tarafından kuruldu.

Bafa Çelik Konstrüksiyon Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bafa Çelik Konstrüksiyon Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Yıldız tarafından kuruldu.

Sancar Mühendislik Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mühendislik Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Sancar tarafından kuruldu.

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Emek tarafından kuruldu. 

Trabzon'a gemi inşa merkezi ve üretim tesisi kurulacak!

Trabzon Ticaret Sanayi Odası tarafından Trabzon'a 20 milyon euro maliyetle Peyniraltı Suyu Tozu Üretim Tesisi ve Gemi İnşa Üretim Destek ve Hizmet Merkezi inşa edilecek.

Serdar İnan'ın helikopter turu iptal, 5. altın formülünü açıklayacak!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, 7 Aralık Çarşamba günü düzenleyeceğini duyurduğu helikopter turunda basın açıklamasını hava muhalefeti nedeniyle iptal etti. İnan, İnanlar Terrace Fulya Ofisi'nde 5. altın formülünü açıklayacak

Akfen GYO, Ekim ayı performanslarını açıkladı!

Türkiye'de otellere yaptığı yatırım ile ön plana çıkan Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2007-210 yıllık ve 2011 aylık otel işletme performanslarını açıkladı

Ali Şen depremzedelere Silivri'deki villasının kapılarını açtı!

Depremle ve soğukla savaşan Vanlılar için Türkiye'nin büyük başkanı gönül köşkünü açtı. Ünlü işadamı ve Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen, İstanbul Silivri'deki 1.5 milyon liralık villasının kapısını depremzedeler için açtı

Astro Gemi İnşa adres  Haberi

Astro Gemi İnşa adres 

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Karaca tarafından kuruldu.

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
KARA VE DENİZ MOTORLARI -Kara, su ve deniz motorları, elektrik motorları, su pompaları ve bunlara ait yedek parça ve teferruatı ithalini , ihracını ve dahilini ticaretini yapmak. -Yerli ve yabancı gemi, tanker, şilep, koster, denizaltı, motor, tekne ve ticari amaçlı tüm deniz yük ve insan taşıtlarının mekanik elektrik, elektronik, elektromekanik ve bilumum teknik bakımlarını gerçekleştirmek için tersaneler, tamirhaneler, atölyeler, kızak ve çekek yerleri, kuru ve sabit havuzlar kurmak. Bu araçların her türlü ikmali, donatılması, yük ve lömbo işlerini yapmak. -Gemi acenteliği işleri, gemilere yakıt, kumanya ve malzeme ikmalleri yapmak ve yaptırmak. -Yatçılık...