17 / 05 / 2024

Asude Yaşam teslim tarihi

Asude Yaşam teslim tarihi

Sefaköy Asude Yaşam iletişim için 0212 441 16 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz. ANF Sefaköy Proje Ortaklığı imzası ile yükselen proje Atatürk Havalimana 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villa!

Balek İnşaat imzası ile İstanbul'un Şile ilçesinde inşa edilen Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villanın satışı devam ediyor. Peki Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Makyol Yaşam'dan Enflasyonla Mücadele indirimine ek yüzde 10 indirim!

Makyol Yaşam’daki son 60 daire için hemen teslim imkanıyla peşin ödemelerde yüzde 10 Enflasyonla Topyekun Mücadele indiriminin yanı sıra yüzde 10 ek indirim ya da “yüzde 0 faiz, yüzde 20 peşinat ve 36 ay vade” imkanı sunuluyor...

Folkart, İzmir'de en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu!

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar 11 farklı projeyi tamamlayarak teslim eden Folkart, İzmir’de inşaat şirketleri arasında en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu...

Silivri Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri teslim tarihi!

İstanbul’un Silivri ilçesinde TEM ve E5 otoyollarının kesiştiği noktada inşa edilen Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde fiyatlar 286 bin TL'den başlıyor ve şerefiyesine göre farklılık gösteriyor..

Park Yaşam Ataşehir fiyatlar 2017!

Toplam 895 daire ve 18 villadan meydana gelen Park Yaşam Ataşehir projesi Aralık ayında teslim edilemeye hazırlanıyor. İşte Park Yaşam Ataşehir fiyatlar 2017...

The Mandarins Acıbadem tatil modunda yaşam sunacak!

The Mandarins Acıbadem, sahip olduğu özellikleri sayesinde 5 yıldızlı yaşam konforu sunacak. Mayıs 2018’de konut sahiplerine teslim edilecek proje, konut sahiplerini açık ve kapalı havuzu ile şehrin stresinden arındırırken 4 mevsim tatil keyfi yaşatacak.

SeaPearl Ataköy’de yaşam başlıyor!

SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona gelindi. Teslim heyecanının yaşandığı projede yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek, denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy’de Eylül sonu itibariyle yaşam başlayacak.

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Aydos Country’de yaşam başladı!

Sinpaş GYO tarafından Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Aydos Country’de yaşam başladı. Hemen teslim sınırlı projede sadece yüzde 5 peşinat ve bir yıl bedava oturma fırsatı sunuluyor.

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti. Yıl sonunda teslim edilecek olan Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi bin 235 metrekarelik inşaat alanına sahip.

yooistanbul projesinde yaşam başlıyor!

Say Yapı'nın Ortaköy'de inşa ettiği yooistanbul projesinde teslim tarihi yaklaşıyor. Örnek rezidansları ziyarete hazır olan proje, ayrıcalıklı yaşam tarzının en güzel örneğini İstanbul’a sunacak.

Butiq Yaşam Kartal fiyatları!

Toplam 43 daire ve 4 ticari üniteden meydana gelen Butiq Yaşam Kartal projesi Haziran ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Butiq Yaşam Kartal fiyatları 325 bin TL'den başlıyor.

Asude Yaşam teslim tarihi Haberi

Asude Yaşam teslim tarihi

Toplam 114 adet daireye yer verilen Asude Yaşam Sefaköy 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerden oluşuyor. Proje 3 bloktan meydana geliyor. 


Sefaköy Asude Yaşam iletişim numarası 0212 441 16 66 olarak belirlendi. Atatürk Havalimanı'na 5 dakika mesafede olan proje  E-5 ve E-6'ya yakın bir bölgede, Sefaköy- Halkalı Havaray istasyonuna yürüme mesafesinde inşa ediliyor.


Asude Yaşam Sefaköy Evleri Asude Yaşam,  Aykar İnşaat, Nrn Yapı ve Fourhand Yapı tarafından kurulmuş olan ANF Sefaköy Proje Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 7 bin 40 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Sefaköy Asude Yaşam Konutları'nda basketbol ve voleybol sahası, kameriyeler, çocuk oyun parkı 4.000 metrekarelik peyzaj ve sosyal donatı alanları, açık havuz,kapalı havuz, fitness ve sauna, yürüyüş...