03 / 05 / 2024

Asuman Dabak tiyatrosu

Asuman Dabak tiyatrosu

Tiyatro Sanatçısı Asuman Dabak, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde öğrencilerden tiyatro okulu için İzmir'de kendisine yer bakmasını istedi, "Bana yer bulun, İzmir'de bir oyunculuk okulu kurayım. Londra'da var, niye İzmir'de olmasın?" dedi.

Asuman Krause kiracısıyla davalık oldu! İşte Etiler'deki evi için istediği bedel!

Eski manken ve sunucu Asuman Krause, kiracısıyla davalık oldu! İşte Asuman Krause''nin Etiler'deki evi için istediği kira bedeli...

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Credıtwest Faktoring A.Ş Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Dabak kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Adnan Dabak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Adnan Dabak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Adnan Dabak'ın hayatına dair merak edilenler.

Restoran açmak için evini satan Asuman Dabak dolandırıldı!

Tavuk restoranı açmak için Cihangir'deki evini satmak isteyen Asuman Dabak 2.5 milyon lira değerinde dolandırıldığını söyledi. 

Ankara Sanat Tiyatrosu'nun kirasını ödeyemediği için kapanması mecliste!

Ankara Sanat Tiyatrosu'nun pandemi sürecinde kirasını ödeyemediği için kapanmasına ve özel tiyatroların desteklenmesine yönelik Bakanlıkça yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB, Yıldız Kenter Tiyatrosu'nu alıyor!

İBB’ye bağlı Şehir Tiyatroları Müdürlüğü, Yıldız Kenter tarafından kurulan Yıldız Kenter Tiyatrosu’nu İBB bünyesine katıyor.

İBB Yıldız Kenter Tiyatrosu'nu satın aldı!

İstanbul’un en önemli tarihi kazanımlarından biri olan Kenter Tiyatrosu'nu İBB satın aldı. Yıllarca Kenter Tiyatrosu'nda sahne alan Tiyatrocu Nedim Saban, karardan sonra yaptığı paylaşımla Ekrem İmamoğlu'na teşekkür etti. AKP grubu ise komisyonda onay verdiği teklifi genel kurulda onaylamadı.

Ankara’daki Roma Tiyatrosu restore ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Roma Tiyatrosu ve Arkeopark Projesi hayata geçiriliyor. Projenin 2021’de tamamlanması planlanıyor. Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş ise proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Asuman Emlak Danışmanlık İnşaat Turizm Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asuman Emlak Danışmanlık İnşaat Turizm Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Afshar tarafından kuruldu.

Muammer Karaca Tiyatrosu'nun restorasyonu 2021'de tamamlanacak! 

Beyoğlu’ndaki Muammer Karaca Tiyatrosu’nu restore etmek için İBB’nin açtığı ihale sonuçlandı. Ünlü tiyatro binası 15 milyon 244 bin liraya restore edilecek. Restorasyon çalışmalarının 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada “Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu yapacağız” dedi.

Antik Roma Tiyatrosu'nda yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Antik Tiyatro’sunda başlatılan restorasyon çalışmalarında sona yaklaşılıyor. 2 bin yıllık tarihi geçmişe sahip Antik Roma Tiyatrosu koruma altına alındı.

Denizli'deki 1600 yıllık Batı Tiyatrosu restore edilecek!

Pamukkale travertenleri manzarasına sahip 1600 yıllık Batı Tiyatrosu restore edilecek. Restorasyon Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yapılacak...

Kestel Açık Hava Tiyatrosu 3 ay sonra açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kestel Açık Hava Tiyatrosu’nda yürütülen çalışmaları inceledi. Merkez 3 ay sonra hizmete açılacak.

Asuman Dabak tiyatrosu Haberi

Asuman Dabak tiyatrosu

Tiyatro Sanatçısı Asuman Dabak, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde öğrencilerden tiyatro okulu için İzmir'de kendisine yer bakmasını istedi, "Bana yer bulun, İzmir'de bir oyunculuk okulu kurayım. Londra'da var, niye İzmir'de olmasın?" dedi.


İlki İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve İEÜ, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp, DEÜ Fizyoterapi, Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp, EÜ İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi, Yaşar, İzmir ile Kâtip Çelebi Üniversiteleri tiyatro topluluklarını buluşturan 1. Rabarba Tiyatro Festivali'nin konuğu Asuman Dabak oldu. Öğrencilerle sohbet eden Dabak, Haldun Dormen'in tiyatro kurmayı delilik olarak tanımladığını aktararak, "Bu benim rüyamdı, iyi ki de gerçekleştirdim. İki yıldır Asuman Dabak Tiyatrosu'na ara verdim. Şimdi İzmir'de yer bakıyorum. Bana yardımcı olun. Doğru bir mekân bulabilirsem, Eylül ayı itibariyle Asuman Dabak Oyunculuk Okulu sizlerle olacak....