08 / 05 / 2024

Asya Pasifik Konferans ve Sergisi

Asya Pasifik Konferans ve Sergisi

İstanbul, 23-26 Eylül tarihleri arasında Asya Pasifik Konferans ve Sergisi APRCE’yi ağırlamaya hazırlanıyor. Konferans perakende sektörüyle birlikte Lütfi Kırdar’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ı ağırlayacak...

DAP Gayrimenkul'den yurt dışı konut satışları için yeni hamle! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından, satış pazarlama faaliyetleri çerçevesinde, Asya Pasifik ve Ortadoğu piyasalarında pazar araştırması yapılmasına karar verildi. İşte şirketten gelen o son dakika açıklaması...

Asya borsaları Wall Street'in toparlanmasından sonra düşüşe geçti!

Asya-Pasifik piyasaları, Wall Street'teki geniş toparlanmaya ve Moody's'in ABD hükümetinin kapatılmasının dünyanın en büyük ekonomisi için negatif kredi olacağı uyarısına rağmen düşüş gösterdi.

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

O ülkelerde 23 milyon kişi işsiz kalabilir!

Asya-Pasifik Ekonomik İşbirliği Forumu (APEC), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeni ile üye ülkelerin genelinde yaklaşık 23 milyon kişinin işsiz kalabileceği uyarısında bulundu.

S&P: Koronavirüs Asya- Pasifik piyasalarından 211 milyar dolar silebilir!

Standard & Poor’s'dan (S&P) yapılan açıklamada Avustralya, Hong Kong, Singapur, Japonya, Güney Kore ve Tayland’ın bu yıl ya resesyona gireceği ya da resesyona çok yakın düşük bir büyüme göstereceği de duyuruldu.

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Türkiye gayrimenkul piyasası Asyalı yatırımcıların radarında!

Türkiye gayrimenkul piyasası için yeni bir pazar oluşuyor. Çin ve diğer Asya pasifik ülkelerinin yapacakları yatırımın Körfez'e alternatif olması bekleniyor.

5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda patronlar sektörü tartışacak!

TÜRKİYE'NİN en büyük İnşaat ve Konferansı, 24 Ocak Salı günü Ataşehir'deki Marriott Hotel Asya'da gerçekleştirilecek.

İki Design Group Pasifik Property Awards’tan ödülle döndü!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren İki Design Group, Asya Pasifik Property Awards’tan yine ödülle döndü.

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

Viyana'da Türk Mimarisi konferansı verildi!

"Selçuklu'dan Günümüze Türk Mimarisi” projesinin ilk konferansı, Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleştirildi. Erich Lehner, "Orta Asya’daki Türk Mimarisi" üzerine sunumunu gerçekleştirdi.

Sabancı'dan Endonezya’ya dev yatırım!

Kordsa Global, kurduğu ikinci fabrikasıyla sektöründe Asya Pasifik'in en güçlü oyuncusu oldu. Bölgede büyümeye devam edeceklerini söyleyen Güler Sabancı, "Türkiye'nin gerçek anlamda ilk küresel şirketi Kordsa'nın yatırımları sürecek" dedi

CAFA ve EFIC’de Türkiye mobilya sektörü konuşuldu!

Asya Pasifik Mobilya Federasyonu ( CAFA ) ve Avrupa Mobilya Sanayicileri Konfederasyonu ( EFIC )’e başkanlık düzeyinde katılım gösteren MOSDER, Türkiye mobilya sektörünün gelişimini gözler önüne serdi.

Asya Pasifik Konferans ve Sergisi Haberi

Asya Pasifik Konferans ve Sergisi
Ekonomi Bakanlığı, TOBB ve TİM tarafından desteklenen organizasyon pek çok açıdan çok değerli ancak en önemlisi bugüne değin ticari ilişkilerimizin pek de güçlü olmadığı Uzakdoğu ülkeleriyle üretim ve satış açısından yakınlaşmayı sağlayacak. APRCE 2013 ile ilgili bilgi vermek üzere AMPD Başkanı Mehmet Nane’den davet geliyor. Toplantıya TAMPF Başkanı Vahap Küçük, Mehmet Nane – AMPD Başkanı, Hüseyin Doğan – BMD Başkanı, Nihat Özdemir – GPD Başkanı, Kaya Demirer – TURYİD Başkanı ve Yılmaz Yılmaz – TAMPF YK üyesi katılıyor. Toplantıda Türkiye’de perakende alanında yapılan en büyük uluslararası organizasyon olduğu söyleniyor. Konunun önemi ve getireceği fırsatlar başkanların katılımından da belli. Bana göre APRCE’yi çok daha önemli kılan Türkiye’yi yatırım açısından uygun gören dünya perakende devlerinin Türk üretici ve perakendecileriyle buluşuyor olması....