28 / 04 / 2024

Asya Pasifik Perakende Konferansı

Asya Pasifik Perakende Konferansı

Başbakan Erdoğan: Ev sahibi olan Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği'ne, Sayın başkan ve ekibine, Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Başkan ve ekibine huzurlarınızda şahsım, milletim adına teşekkür ediyorum."

Asyalı Perakendeciler İstanbul'da toplandı!

Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği'nin de üyesi olduğu Asya-Pasifik Perakende Dernekleri Federasyonu tarafından 23-26 Eylül'de İstanbul'da gerçekleştirilecek olan "Asya Pasifik Perakende Konferansı ve Sergisi'nin" tanıtım toplantısı yapıldı..

DAP Gayrimenkul'den yurt dışı konut satışları için yeni hamle! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından, satış pazarlama faaliyetleri çerçevesinde, Asya Pasifik ve Ortadoğu piyasalarında pazar araştırması yapılmasına karar verildi. İşte şirketten gelen o son dakika açıklaması...

Asya borsaları Wall Street'in toparlanmasından sonra düşüşe geçti!

Asya-Pasifik piyasaları, Wall Street'teki geniş toparlanmaya ve Moody's'in ABD hükümetinin kapatılmasının dünyanın en büyük ekonomisi için negatif kredi olacağı uyarısına rağmen düşüş gösterdi.

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

O ülkelerde 23 milyon kişi işsiz kalabilir!

Asya-Pasifik Ekonomik İşbirliği Forumu (APEC), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeni ile üye ülkelerin genelinde yaklaşık 23 milyon kişinin işsiz kalabileceği uyarısında bulundu.

S&P: Koronavirüs Asya- Pasifik piyasalarından 211 milyar dolar silebilir!

Standard & Poor’s'dan (S&P) yapılan açıklamada Avustralya, Hong Kong, Singapur, Japonya, Güney Kore ve Tayland’ın bu yıl ya resesyona gireceği ya da resesyona çok yakın düşük bir büyüme göstereceği de duyuruldu.

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Türkiye gayrimenkul piyasası Asyalı yatırımcıların radarında!

Türkiye gayrimenkul piyasası için yeni bir pazar oluşuyor. Çin ve diğer Asya pasifik ülkelerinin yapacakları yatırımın Körfez'e alternatif olması bekleniyor.

İki Design Group Pasifik Property Awards’tan ödülle döndü!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren İki Design Group, Asya Pasifik Property Awards’tan yine ödülle döndü.

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

Sabancı'dan Endonezya’ya dev yatırım!

Kordsa Global, kurduğu ikinci fabrikasıyla sektöründe Asya Pasifik'in en güçlü oyuncusu oldu. Bölgede büyümeye devam edeceklerini söyleyen Güler Sabancı, "Türkiye'nin gerçek anlamda ilk küresel şirketi Kordsa'nın yatırımları sürecek" dedi

CAFA ve EFIC’de Türkiye mobilya sektörü konuşuldu!

Asya Pasifik Mobilya Federasyonu ( CAFA ) ve Avrupa Mobilya Sanayicileri Konfederasyonu ( EFIC )’e başkanlık düzeyinde katılım gösteren MOSDER, Türkiye mobilya sektörünün gelişimini gözler önüne serdi.

Qatar Airways Ortadoğu'nun En iyi Hava Yolu Şirketi seçildi!

140'tan fazla uçuş noktası ile 17 yıldır faaliyet gösteren Qatar Airways 2014 Business Traveller Asya Pasifik Ödülleri kapsamında peş peşe beşinci kez "Ortadoğu'nun En iyi Hava Yolu Şirketi" seçildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı CAPA'dan Yılın Havalimanı ödülü aldı!

İSTANBUL Sabiha Gökçen Havalimanı (İSG), Asya Pasifik Havacılık Merkezi (CAPA) tarafından 15-25 milyon yolcu kategorisinde "Yılın Havalimanı" ödülü aldı. Yolcu sayısı 10 ayda 20 milyona yükseldi...

Asya Pasifik Perakende Konferansı Haberi

Asya Pasifik Perakende Konferansı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Asya Pasifik Perakende Kongresi ve Fuarı'nın İstanbul'da yapılıyor olmasını son derece anlamlı bulduklarını ve önemsediklerini söyledi. Başbakan Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Asya Pasifik Perakende Kongresi ve Fuarı" nın açılışında yaptığı konuşmada, kongre ve fuarın, tüm katılımcı ülkeler, bölge ve tüm dünya için hayırlara vesile olmasını diledi. Erdoğan, İstanbul'un, Çin'den başlayıp Avrupa'nın içlerine kadar uzanan, tarihin en büyük ve en eski ticaret yolu olan İpek Yolu üzerinde çok önemli bir ticaret merkezi olduğunu, belirtti. Başbakan Erdoğan, konuklara, kongre ve fuardan fırsat buldukça, İstanbul'un tarihi havasını teneffüs etmelerini tavsiye etti. Erdoğan, bir İstanbullu, İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan, burada doğup büyüyen birisi olarak konukların bu şehri görmesinde fayda olduğunu dile getirdi.Konukların, özellikle tarihin en eski...