16 / 05 / 2024

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Kahyaoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Çekmeköy' de kuruldu.

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Kaleder İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Otomotiv Hidrolik Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleder İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Otomotiv Hidrolik Temizlik Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esin Sağdıç tarafından kuruldu.

Selmin İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selmin İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Denizhan Kahrıman tarafından kuruldu.

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Bolyurt tarafından kuruldu.

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi kuruldu!

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Yarıcı tarafından kuruldu.

Elektrik-elektronik ihracatında hangi il şampiyon oldu? İhracat kasım ayında %13 arttı!

Elektrik-elektronik sektöründe ihracat rakamları yükselişe geçerek yüzde 13 oranında artış gerçekleştirdi. Peki en çok ihracat hangi ülkelere yapıldı? Elektrik – elekronik sektöründe hangi il ihracat şampiyonu? İşte detaylar…

Atlas 34 İnşaat Ambalaj Elektrik Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Atlas 34 İnşaat Ambalaj Elektrik Elektronik Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Loyt İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loyt İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kaygusuz tarafından kuruldu.

Cessan İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cessan İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ateş tarafından kuruldu.

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Haberi

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Kahyaoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Çekmeköy'de kuruldu.


Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...