06 / 05 / 2024

asyaport limanı açıldı mı

asyaport limanı açıldı mı

Tekirdağ Barbaros'ta 300 bin metrekarelik alana kurulan ve 2.5 milyon konteynır kapasitesine sahip Türkiye'nin en büyük konteynır limanı Asyaport'a bugün ilk konteynır gemisi geldi.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Foça'da mera alanlarının yapılaşmaya açıldığı iddia edildi!

İzmir'in Foça ilçesi Atatürk Mahallesi Hacılimanı mevkiinde mera vasfına sahip arazilerin yapılaşmaya açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde bulunan Kurtköy-Liman kavşakları liman bağlantı yolu üzerindeki V07 viyadüğü ve Liman-Sevindikli kavşakları trafiğe açıldı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen projeyle trafiğin rahatlaması planlanıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun bir bölüm daha trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu kapsamında, Kurtköy-Liman Kavşağı ile Liman Kavşağı-Demirciler Kavşağı arasındaki bölüm açıldı...

Liman Otelcilik Ve İşletmecilik Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Liman Otelcilik Ve İşletmecilik Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 2 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de açıldı. 

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı!

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı. Turyap, Girne Liman temsilciliği ile KKTC’deki temsilcilik sayısını 3’e çıkarmış oldu...

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

Sakarya IC Karasu Limanı açıldı!

Sakarya'da hayata geçirilen IC Karasu Limanı, hizmete açıldı. IC İçtaş Altyapı Grup Başkanı Murat Soğancıoğlu, Karasu Limanı’nın 76 milyon dolar yatırım ile inşa edildiğini belirtti.

Yeni Alsancak Limanı'nın önü açıldı!

2011 yılından beri beklenen 'Yüzülebilir Körfez Projesi'nde ÇED için nihai onay geldi. Konuyla ilgili İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Öztürk, 'Limanın özelleştirilip gerekli yatırımların yapılması ve verimli şekilde çalıştırılmasının önü açıldı' açıklamasını yaptı

Mersin Limanı açıldı!

Akfen Holding, toplam 6 milyar TL’lik yatırım paketinin ilk açılışını Mersin Limanı’nda yaptı. Hamdi Akın, sırada toplam değeri 5.5 milyar TL'yi bulan altı açılış daha olduğunu söyledi.

Afrika'nın en uzun ilk demir yolu hattı açıldı!

Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa’yı, Cibuti’nin başkenti ve liman kentine bağlayan demir yolu hattı hizmete açıldı.

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi açıldı!

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Mdy Turizm Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Liman Otel Şubesi açıldı!

Mdy Turizm Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Liman Otel Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

asyaport limanı açıldı mı Haberi

asyaport limanı açıldı mı

Tekirdağ Barbaros'ta 300 bin metrekarelik alana kurulan ve 2.5 milyon konteynır kapasitesine sahip Türkiye'nin en büyük konteynır limanına bugün ilk konteynır gemisi geldi. Dünyanın en büyük konteynır şirketi olan MSC'ye ait olan 10 bin konteynır kapasiteli gemi Asyaport Limanı'na yanaşarak ilk ithalat yükünün indirilmesi ve ardından ilk ihracat yükünün yüklenmesiyle gemi Aliağa, Sines ve Le Havre limanlarına devam edecek.


MSC şirketine ait geminin limana yanaşması kapsamında tören düzenlendi. Asyaport Liman İşletmesi tarafından düzenlenen törene Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özkan Poyraz, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Asyaport Limanı Sahibi Ahmet Soyuer ve Asyaport Liman İşletmeleri Müdürü Kadir Uzun ve çok sayıda katılımcı katıldı.


Törene katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özkan Poyraz...