02 / 05 / 2024

at çiftliğinde yangın

at çiftliğinde yangın

Kayseri'de at çiftliğinde çıkan yangında maddi hasar oluşurken, Gazi ve Cumhurbaşkanlığı koşularında bir çok kez birincilik elde etmiş atlar zarar görmedi. Yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Akın Demir tarafından kuruldu.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Fatih Portakal’ın çiftliğinde kaçak yapıya rastlanmadı!

Gazeteci Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal'ın İzmir Seferihisar'daki çiftliğinde kaçak yapılaşma olduğu yönündeki iddiası üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan incelemede kaçak yapıya rastlanmadı.

Eyüpsultan Belediyesi’nin kiraladığı at çiftliği Sayıştay denetimine takıldı!

AKP'li Eyüpsultan Belediyesi tarafından 2018'de kiralanan at çiftliği, Sayıştay denetimine takıldı. Sayıştay, at çiftliği kiralanırken kamu hizmeti kıstasının gözetilmediğini vurgulayıp taşınmazlardan sorumlu birim personelinin bile konudan haberdar olmadığı ortaya çıktı.

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

3gen Pasif Yangın Durdurucu İzolasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

3gen Pasif Yangın Durdurucu İzolasyon Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Atıl   Fidan tarafından kuruldu. 

Türkiye'de yapıların yüzde 80'inde yangın önlemi yok!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar, Türkiye'de yapıların yüzde 80’inde yangın güvenliği olmadığını ifade etti. 

ÇATIDER'den Yangından Korunma Haftası'na özel uyarı!

Türkiye’de ihmal ve hatalı uygulama nedeniyle her yıl çok sayıda çatı ve bacada yangın çıkıyor. 2017 yılının ilk 8 ayında İstanbul’da 823, Ankara’da 289 ve İzmir’de 177 baca ve çatı yangını çıktı.

Türkiye'de binaların yüzde 80'inde yangın önlemi yok!

Abdurrahman Kılıç, Türkiye’nin yangın riski yüksek bir ülke olduğunu belirtti. Kılıç, yangın sayısının her yıl ortalama yüzde 10 arttığını, binaların yüzde 80'inde yeterli önlem bulunmadığını ifade etti.

Çatı sanayicilerinden Yangın Yönetmeliği talebi!

Adana’nın Aladağ ilçesinde önceki gece kız yurdunda çıkan yangında 11’i öğrenci, biri eğitmen 12 kişinin ölmesinin ardından çatı sanayicileri "Yangın Yönetmeliği"nin uygulanmasını talep etti.

ÇATIDER'den yangın uyarısı!

ÇATIDER, Yangından Korunma Haftası’nda her yıl üzücü kayıplara yol açan çatı yangınlarına karşı uyardı

at çiftliğinde yangın Haberi

at çiftliğinde yangın

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde bir at çiftliğinde çıkan yangında maddi hasar oluştu.


Panlı Mahallesi'nde bulunan çiftlikte saman ve ot balyalarının olduğu bölümde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın daha sonra çiftliğin büyük bölümüne yayıldı.


İhbar üzerine Pınarbaşı ve Bünyan ilçeleri ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti.


Yangında çiftlikte büyük çapta maddi hasar oluşurken, atlar herhangi bir zarar görmedi.


Çiftlikte tamamen İngiliz cinsi tay yetiştirildiği ayrıca Gazi ve Cumhurbaşkanlığı koşularında bir çok kez birincilik elde etmiş atların bulunduğu...