02 / 05 / 2024

at pazarı

at pazarı

Sivil ve anıtsal mimari dokusunu tarih boyunca koruyabilen ender şehirlerden biri olarak kabul edilen Şanlıurfa'nın tarihi sokakları, turizme kazandırılacak

Şehitkamil Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık pazar yeri!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Güvenevler Uzayçatılı Pazar Yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

ŞOK’ta Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü!

ŞOK’ta, 18 Haziran Pazar gününe özel birçok ürüne indirim geldi. Buna göre, 18 Haziran’da Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü. İşte 18 Haziran Pazar ŞOK fiyat listesi...

Hükümetten flaş altın adımı! Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kuruldu

Hükümetin yüksek dolar ve enflasyona karşı mücadele için atılacağını açıkladığı adımlara bir yenisi daha eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, 'Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kurulmuş olup, altın sertifikası ihracına ilişkin çalışmalara başlanmıştır' açıklaması yaptı.

Global Vitrin'in ilk adımı İstanbul’da atıldı!

The Global Showcase (Global Vitrin) projesinin ilk adımı, İstanbul’da atıldı. Proje kapsamında Türkiye adına global entegrasyonu sağlamak için geliştirilen urbanLAB konferanslarının ilki de Almanya pazarı ile başladı.

Yeni AKM'nin temeli Pazar günü atılacak!

İstanbul'un Taksim ilçesinde Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) yerine yapılacak olan yeni opera binası için son hazırlıklar tamamlandı. Projede temel atma töreni Pazar günü gerçekleşecek.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Yeşil Yatırım Holding'in payları Ana Pazar'da işlem görecek!

Yeşil Holding çatısı altında bulunan çeşitli şirketlere yatırım yapan halka açık bir şirket olan Yeşil Yatırım Holding A.Ş'nin payları, Ana Pazar’da işlem görecek.. 

İstanbul Üniversitesi Eğitim Birimleri Binası'nın temeli atılıyor!

Sultangazi Belediyesi tarafından inşa edilecek olan İstanbul Üniversitesi Eğitim Birimleri Binası'nın temeli pazar günü atılıyor.

Maltepe Bağlarbaşı Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Maltepe Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi'ne yeni bir pazar yeri inşa ediyor.

Kumluca kapalı pazar yerinin temeli atıldı!

Toplam maliyeti 750 bin TL olan Kumluca kapalı pazar yerinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı. Proje İller Bankası'nın desteği ile hayata geçiriliyor.

İzmit Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

İzmit Belediyesi'nin kentin Alikahya Fatih Mahallesi’nde hayata geçireceği Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

İzmit Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor!

İzmit Belediyesi kapalı pazar yeri yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor.

Rize-Artvin Havalimanı'nın temeli atıldı!

Rize'nin Pazar ilçesi Yeşilköy köyü ile Kız Kulesi mevkisi arasında 4,5 kilometrelik alanında yapılacak Rize-Artvin Havalimanı'nın temeli atıldı.

at pazarı Haberi

at pazarı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, geleneksel mimariye göre şekillendirilmiş sokak ve evlerin bulunduğu Şanlıurfa'nın bu yönüyle ön plana çıkan mimari yapısını gelecek nesillere aktarmak için harekete geçti.


Yüksekliği, taşkın cumbaları ve kemerli geçitleriyle turistlerin ilgisini çeken Arabi Cami, At Pazarı, Güllüoğlu, Hüseyin Paşa Konağı gibi yapıların da bulunduğu 145 sokak kamulaştırılıp, turizm faaliyetleri kapsamında değerlendirilecek.

Bu sayede bölgede yaşayan vatandaşların da turizm konusunda bilinçlendirilip, sektörden pay alması...