03 / 05 / 2024

Ata Demirerin evi

Ata Demirerin evi

Ata Demirer Cihangir'de yeni evine taşındı. Özge Borak’la oturduğu evin tüm eşyasını akrabalarına ve ihtiyaç sahiplerine dağıttığı iddiasını yalanlamayan Demirer, “Artık orada oturmuyorum” dedi ve muhabirlere yeni evini gösterdi.

Ata Demirer Cihangir’deki evini boşalttı!

Ata Demirer, evli olduğu dönemde Özge Borak’la oturduğu Cihangir’deki evini geçen hafta tamamen boşalttı. Evliliğini geçen ay bitiren Demirer, anıların olduğu evde hiçbir şey bırakmadı.

Linet Ataşehir'de dubleks ev aldı!

Türk-İsrailli şarkıcı Linet Menaşi, Ataşehir'de lüks bir siteden dubleks ev aldı. Yeni evi için 1 milyon 250 bin dolar ödeyen Linet kesenin ağzını açtı.

Aşkın Nur Yengi, Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı!

Son dönemde konser çalışmalarına ağırlık veren Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Beykoz Acarkent’te 3, Ömerli’de 1 villası, Arnavutköy’de 2 yalı dairesi, Londra’da 3, Miami’de 1 evi bulunan ünlü şarkıcı şimdi de Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı.

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Ataşehir'in hizmet merkezleri açılıyor!

Ataşehir Belediyesi; İçerenköy Mahallesi’nde Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ni, Mustafa Kemal Mahallesi’nde Erdal Eren Kültür Tesisi’ni ve Küçükbakkalköy Mahallesi’nde de Emekli Dinlenme Evi’ni ilçeye kazandırıyor.

Ata Demirer Cihangir’deki evini 12 bin TL'ye kiraya verdi!

Eski eşi Özge Borak’la 2.5 yıl yaşadığı evi kiraya vermeye çalışan Ata Demirer, sonunda muradına erdi. Cihangir’deki deniz manzaralı lüks apartman dairesine 1.5 yıldır kiracı arayan komedyen, sonunda 12 bin TL’ye oturacak birini buldu.

İşte Pınar Dilşeker'in Ataşehir'deki evi!

Pınar Dilşeker, Ataşehir'de oğlu Mert Ali ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını açtı. Pınar Dilşeker, evinin dekorasyonunda mor renge ağırlık vermiş Ünlü şarkıcı yeni evine 1,5 yıl önce taşınmış.

Ata Demirer'in Bozcaada'daki evini su bastı!

Ata Demirer bayramı Bozcaada'daki evinde geçirdi. Çıkan fırtınata çatısı uçan evi su bastı. Demirer, yakınlarını arayarak bu durumdan dert yandı.

Ata Demirer Özge Borak'la yaşadığı evi satıyor!

Ata Demirer, geçen Kasım ayında boşandığı Özge Borak ile yaşadığı evi satışa çıkardı. Demirer ayrılık sonrası Cihangir'de bulunan evden taşınmış; annesinin yanında yaşamaya başlamıştı.

Ata Demirer evini 5 bin dolara kiraya verdi!

Niyazi Gül Dörtnala filmini vizyona sokacak olan Ata Demirer, sonunda muradına erdi. Geçtiğimiz gün camından kiralık yazısını kaldıran Ata Demirer sonunda muradına erdi ve evi kiraya verdi.

Ata Demirer'den kiralık ev!

Evliyken oturduğu evi kiraya vermek için bir emlak şirketiyle anlaşan Demirer, önceki gün Cihangir’deydi. Ata Demirer, Özge Borak’la ayrıldıktan sonra boşalttığı Cihangir’deki evine kiracı arıyor.

Ataşehir Uzay Evi inşaat çalışmaları 2016'da başlayacak!

Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde inşa edilecek Ataşehir Uzay Evi'nde inşaat çalışmalarının 2016 yılında başlaması hedefleniyor. Söz konusu uzay evinin bölgedeki öğrencilerin eğitimine yardımcı olması planlanıyor.

Ataşehir Belediyesi öğrenci konukevi ücretleri belli oldu!

Ataşehir Belediyesi öğrenci konukevi nerede? Ataşehir öğrenci konuk evi nerede? Ataşehir kız öğrenci konuk evi ücretleri kaç TL? Ataşehir öğrenci konuk evi adresi, telefonu var mı? Ataşehir kız öğrenci konuk evi servisleri var mı?

Ataşehir'deki Emre İncemollaoğlu Parkı açıldı!

Ataşehir’de aynı günde üç yeni park ve bir taziye evi hizmete açıldı. Aşık Veysel Mahallesi’ndeki yeni parka iki yıl önce bir trafik kazasında yaşamını yitiren Beşiktaş’ın (A2) Futbol Takımı oyuncusu Emre İncemollaoğlu’nun adı verildi...

Ata Demirerin evi Haberi

Ata Demirerin evi

Özge Borak’la boşandıktan sonra birlikte oturdukları evi boşaltan Ata Demirer, Cihangir’de başka bir daireye taşındı.

Ata Demirer, önceki gece Cihangir’deki Jash Meyhane’deydi. Bir ara mekânın kapısına çıkan komedyen, gazetecileri görünce hızlı adımlarla yürümeye başladı.


Peşinden koşan muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmayan Demirer, Özge Borak’la boşandıktan sonra çıkan “Psikolojisi iyi değil” haberleri için “Ruh sağlığım gayet yerinde” dedi.


Borak’la oturduğu evin tüm eşyasını akrabalarına ve ihtiyaç sahiplerine dağıttığı iddiasını yalanlamayan Demirer, “Artık orada oturmuyorum” dedi ve muhabirlere yeni evini gösterdi.


Oyuncu, geçtiğimiz haftalarda bir kadınla görüntülendiği haberi için de “O ben değildim. Uzun zamandır buralarda yoktum, ilk kez siz görüyorsunuz” diye konuştu.


Ata Demirer’in Cihangir’deki eski evinde bulunan tüm eşyalar, oyuncunun akrabalarına ve ihtiyaç sahiplerine...