29 / 04 / 2024

Ata GYO vakıfbank

Ata GYO vakıfbank

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çukurova'daki gayrimenkulünü Vakıf Bank'a kiraya verdi.

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik ticari alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a sattı!

Vakıf GYO, Vakıfbank'ın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nden (İUFM) 25 bin 718 metrekare büyüklüğündeki ticari alanların satın almasına ilişkin satış vaadi sözleşmesi imzaladı. 

VakıfBank, 72.9 milyon TL'ye İUFM'den bina aldı!

VakıfBank, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde Vakıf GYO'ya ait projenin bankanın genel müdürlük hizmet binası olarak kullanılması planlanan bölümü 72.9 milyon TL'ye satın aldı.

TVF Finansal Yatırımlar ve Vakıfbank hisse devir sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun hissedarı Güneş Sigorta AŞ sermayesinin yüzde 51,1'ini temsil eden hisselerin TVF Finansal Yatırımlar'a devri amacıyla, alıcı sıfatıyla TVF Finansal Yatırımlar ile satıcı sıfatıyla Vakıfbank arasında hisse devir sözleşmesi imzalandı.

Ata GYO Eylül ayı faaliyet raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre Ata GYO Eylül ayı faaliyet raporunu yayınladı.

Ata GYO 25 milyonluk tahvilin ihracını tamamladı!

Ata GYO 25 milyon TL nominal değerli, 364 gün vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli, değişken faizli tahvilinin ihracını tamamlandı. Tahvilin vade başlangıç tarihi 24 Ekim olup birinci kupon faiz oranı yüzde 3,1521 olarak belirlendi.

Ata GYO'nun Nevşehir'deki projesini hangi firma yapacak?

Ata GYO'nun Nevşehir'in Merkez İlçesi, Kapucubaşı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün kaba inşaat işleri için yapılan ihalede 390 milyon TL+KDV ile en düşük fiyat teklifi veren, Tema Asansör Aksesuar İnşaat yaptırılmasının onaylanmasına karar verildi.

Ata GYO'nun Uzun Vadeli Ulusal Notu revize edildi!

Ata GYO'nun ‘Planlanan Tahvil İhraçlarının' dönemsel gözden geçirilme sürecinde Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu BBB (Trk)/Stabil olarak, Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para Notu'nu ise BBB-/Stabil olarak yukarı yönlü revize edildi.

Vakıfbank'tan Mega projelere 3.5 milyar dolarlık destek!

Türkiye son 10 yılda yaptığı mega projelerle, Türkiye'yi dünya arenasında ileri taşıdı. Bu kapsamda Türk bankaları da devreye girerek dev projelere finansman sağladı. Bu bankalardan biri de 3.5 milyar dolarlık finansman desteğiyle Vakıfbank oldu.

VakıfBank konut kredisi faiz oranlarını indirdi!

VakıfBank'da konut sahibi olmak isteyen müşterilerine yüzde 0,80'den başlayan faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle kredi imkanı sunuyor.

Ata GYO 6 aylık sınırlı denetim raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 6 aylık sınırlı denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. İşte Ata GYO'nun ara dönem finansal bilgileri.

Vakıfbank'tan bahara özel konut kredisi!

Vakıfbank bahara Özel Konut Kredisinden yararlanmak isteyenler, aylık bütçelerinden 10 yıl boyunca 1.500 TL ayırarak 100 bin TL konut kredisi kullanabiliyor.

Ata GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Ata GYO DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına, sözkonusu kararın yapılacak olan 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurulun onayına sunulmasına karar verdi.

Ata GYO'nun 2015 kar payı dağıtımı açıklaması!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı KAP'ta açıklama yaptı. Ata GYO 2015 yılı kar payı dağıtımı hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklama..

Ata GYO vakıfbank Haberi

Ata GYO vakıfbank

Ata GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirket yönetim Kurulunun 19/06/2014 tarih ve 16 sayılı kararında


1. 16.04.2013 tarihinde portföyümüze katılmış olan; Adana İli, Çukurova İlçesi, Karalarbucağı Mah. tapusunun 21M-IV pafta, 6608 ada ve 2 nolu parselde kayıtlı 16 no.lu bağımsız bölümün ("Gayrimenkul") banka şubesi olarak Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O'na kiralanmasına,


2. Gayrimenkul'ün kira bedelinin, yıllık peşin 145.000 TL+KDV olmasına,


3.  Kira sözleşmesinin 10  (on) yıl ve kiranın başlangıç tarihinin 01/07/2014 olmasına,


4. Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. ile Şirketimiz arasında akdedilecek kira sözleşmesinin bu kapsamda tanzim ve imza edilmesine


katılanların oybirliği ile karar...