30 / 04 / 2024

Ata GYOnun bağımsız yönetim kurulu üyesi

Ata GYOnun bağımsız yönetim kurulu üyesi

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi Sinan Mert ŞENER ile Engin Eyüp EYUBOĞLU oldu.

Ata GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Ata GYO'nun 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Ata GYO, 2021 yılı için KPMG Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Ata GYO, 2021 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için "KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş" ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. 

Ata GYO 2020 yılı için DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Ata GYO'nun 15 Haziran 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında 2020 yılı için seçilen Bağımsız Denetim Kuruluşu DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.; 2 Temmuz 2020 tarihinde tescil, Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edildi.

Ata GYO'nun bağımsız denetim şirketi tescillendi!

Ata GYO tarafından 2020 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere  DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Ata GYO, DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Ata GYO tarafından 2020 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için "DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş" ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verildi.

Ata GYO 2019 yılı için DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Ata GYO 2019 yılı bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı bağımsız denetim şirketi olarak  DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi genel kurulun onayına sunacak...

Ata GYO, DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş ile anlaştı.

Ata GYO, DRT Bağımsız Denetim'i seçti!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi...

Ata GYO, DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Ata GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Özlem Özçevik ile Özhan Ertekin'i seçti...

Ata GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Ata GYO, DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına ve kararın genel kurulun onayına sunulmasına karar verdi.

Ata GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Ata GYO DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına, sözkonusu kararın yapılacak olan 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurulun onayına sunulmasına karar verdi.

Ata GYOnun bağımsız yönetim kurulu üyesi Haberi

Ata GYOnun bağımsız yönetim kurulu üyesi

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi Sinan Mert ŞENER ile Engin Eyüp EYUBOĞLU oldu. 


Açıklama:

Şirketimizin 27 Mart 2015 tarih, 8 sayılı yönetim kurulu toplantısında


Kurumsal Yönetim Komitemiz tarafından tarafımıza SPK mevzuatı, TTK ve Şirket esas sözleşmesi kapsamında Sinan Mert ŞENER ile Engin Eyüp EYUBOĞLU'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak önerilmesi yönünde karar alındığı bildirilmiştir. Bu doğrultuda Sinan Mert ŞENER ile Engin Eyüp EYUBOĞLU'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak belirlenmesine ve Genel kurulun onayına sunulmasına katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.


Sinan Mert Şener kimdir