02 / 05 / 2024

ataç inşaat 20 ağustos olağanüstü genel kurul toplantısı

ataç inşaat 20 ağustos olağanüstü genel kurul toplantısı

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. olağanüstü genel kurul toplantısı 20 Ağustos 2013 tarihinde Antalya Best Western Plus KHAN Hotel adresinde düzenlendi. Toplantı gözetimini Mesut İlter yaptı...

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

2018’de 20 milyar dolar inşaat malzemesi ihracatı!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, Türkiye'nin en yüksek katma değerini üreten inşaat malzemesi sanayisinin atağa geçtiğini söyleyerek, “2018’i 20 milyar doların üzerinde inşaat malzemesi ihracatıyla kapatacağız” açıklamasında bulundu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Akyazı Stadı'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapımını yakından takip ettiği Akyazı Stadı'nın inşaatı 20 günlük aradan sonra bugün yeniden başlıyor.

GBC İnşaat 20 projesini 2015'in sonunda tamamlayacak!

Türkiye'nin önemli markaların projelerini gerçekleştiren GBC inşaat,2015'in sonunda tamamlayacağı 20 projesi ile büyüyen Türkiye ekonomisine katkısını sürdürecek. GBC inşaat 20 yıl içinde 810 projeye imza attı.

Kurucaşile kanalizasyon inşaatı 20 Nisan'da başlayacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurucaşile İlçesi Kanalizasyon Şebeke inşaatı ihalesinin 20 Nisan 2015 tarihinde İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirileceğini açıkladı.

Ataşehir'de inşaat hakkı 3 kattan 20 kata çıktı!

Ataşehir’de ‘rezerv yapı alanı’ ilan edilen gecekondu bölgesinin yeni planlarında inşaat hakkı 3 katken 20 kata çıktı, nüfus yoğunluğu arttı. Şehir Plancıları Odası: ‘Afet riski’ göz ardı edilmiş

Ataç İnşaat ve Anteks'e mahkeme 'koruması'

Alman ve İsviçre polis teşkilatlarının gömlekçisi olan Antalyalı Anteks ve Ataç İnşaat için iflas erteleme istendi; mahkeme tedbir kararı verdi. Kapalı durumdaki Anteks ihracata hazırlanıyor.

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile, Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde, Vedat Gökalp Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ataç İnşaat'ta 3 istifa!

Antalya'da 1960 yılında yüzde 75'i Hikmet Ataman, yüzde 25'i Hüseyin Çalık'a ait ortaklıkla kurulan ve bugünkü varlıkları 500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.'de istifa şoku yaşandı.

Ataç İnşaat'ta 49 milyon TL'lik sahte imza skandalı!

ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin yüzde 75 hissesine sahip büyük ortağı 2005'de vefat eden Hikmet Ataman'ın kızı Sevinç Ataman, sahte imzayla iki bankadan 49 milyon TL tutarında kredi çekildiği gerekçesiyle kardeşleri ve annesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

ataç inşaat 20 ağustos olağanüstü genel kurul toplantısı Haberi

ataç inşaat 20 ağustos olağanüstü genel kurul toplantısı



Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. olağanüstü genel kurul toplantısı 20 Ağustos 2013 tarihinde Antalya Best Western Plus KHAN Hotel adresinde Antalya Ticaret İl Müdürlüğü'nün 20.08.2013 tarih ve 1936 sayılı yazısıyla görevlendirilen Mesut İlter'in gözetiminde yapıldı.


Metnin detayı için