03 / 05 / 2024

ataç inşaat davası

ataç inşaat davası

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre 8 Haziran 2011 tarihinde (sonradan bölünmüş fiyatıyla) 3.8 liradan halka arz olan Ataç İnşaat, 31 Aralık 2013'te Gözaltı Pazarı'na alındı.

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Hasan Akgün’e marina inşaatı davası!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün Büyükçekmece Yat Limanı projesinin inşaatını bir Alman firmasına ihale ettiği iddia edildi. Firma dolandırıcılıktan ceza alınca ihale Akgün’ün kardeşinin ofisine geçti. Akgün'e ise dava açıldı.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kat karşılığı inşaat sözleşmesine aykırılık davası!

Arsa sahibi ile müteahhit arasında sözleşme imzaladıktan sonra anlaşamamaları halinde sözleşme fesh edilebiliyor. Tarafların birbirlerine dava açma hakkı bulunuyor. İşte, kat karşılığı inşaat sözleşmesine aykırılık davası!

Ataşehir'de inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi!

Ataşehir'de arsa stoku azaldı, inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi. 2015 Yılının İlk 7 Ayında Ataşehir'de 3 bin 921 adet gayrimenkul satışı gerçekleşti.

Emlak Konut Ataşehir 1. kısım 4. bölge inşaat işlerinin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 4. Bölgesinde inşaat işleri, okul inşaat işleri ve alt yapı işlerinin kısmi kesin kabülünün bidirimini yayınladı.

Kat karşılığı inşaat sözleşmesinin iptali davası nasıl açılır?

Arsa sahipleri müteahhit ile sözleşme yaparak, arsası üzerinde para harcamadan bina inşa edebiliyor. Kimi zaman bu sözleşmenin iptali istenebiliyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesinin iptali davası nasıl açılır?

Erguvan İnşaat'ın Ataşehir'deki durdurulan inşaatında son durum!

Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'nin sahibi olduğu Erguvan İnşaat, belediye encümeninin yıkım kararı vermesi ve inşaatı mühürlemesine rağmen ilçede kaçak bina yapmaya devam ediyor.

Ataşehir'de inşaat hakkı 3 kattan 20 kata çıktı!

Ataşehir’de ‘rezerv yapı alanı’ ilan edilen gecekondu bölgesinin yeni planlarında inşaat hakkı 3 katken 20 kata çıktı, nüfus yoğunluğu arttı. Şehir Plancıları Odası: ‘Afet riski’ göz ardı edilmiş

ataç inşaat davası Haberi

ataç inşaat davası

8 Haziran 2011'de (sonradan bölünmüş fiyatıyla) 3.8 liradan halka arz olan Ataç İnşaat, 31 Aralık 2013'te Gözaltı Pazarı'na alındı. Borsa yönetiminin aldığı kararda, "şirketin borçlarım ödeyememesi, özkaynakları aşan yüksek döviz açık pozisyonu ve sermaye açığı, 132 milyon TL tutarında 421 adet icra takibi bulunması" gibi gerekçelere dikkat çekildi. 2012 Ocak-Nisan döneminde 2.50'den 7 TL'ye yükselen Ataç hisseleri, ortakların satışıyla birlikte 40 kuruşun altına geriledi. 


Türkiye...