04 / 05 / 2024

Ataç İnşaat son durum

Ataç İnşaat son durum

Ataç İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Palatformu'na yapılan açıklamaya göre Ataç İnşaat güncel finansal durumunu yayınladı. Şirketin finansal borçları 2012 sonu itibariyle 188.713.000 Euro olarak belirlendi...

Gram, çeyrek, yarım ve Ata altında son dakika! Hemen peş peşe açıklanan 21 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın!

Gram, çeyrek, yarım ve Ata altında son dakika... Hemen peş peşe açıklanan 21 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın...

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 5 Mayıs'ta!

1989 yılında kurulan Erka İnşaat, son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin alacaklılar toplantısı 5 Mayıs tarihinde yapılacak. 

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Atatürk Havalimanı'da inşa edilen salgın hastanesinde son yaklaşıldı!

8 Nisan tarihinde Atatürk Havalimanı'nda inşaatına başlanan bin yataklı salgın hastanesinde son aşamaya yaklaşıldı. Hastanenin 45 günde tamamlanması amaçlanıyor.

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

İnşaatı son sürat devam eden Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın kazı çalışmaları yüzde 15 oranında tamamlandı.

İzka İnşaat'ın yeni projesi: Park Yaşam Santorini!

İzmir'de yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren İzka İnşaat son projesi Park Yaşam Santorini ile de fark yaratmak istiyor. 

Taksim Camii inşaatında son durum!

Şubat'ta inşaat çalışmaları başlayan Taksim Camii projesinin çalışmaları tam gaz devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "İnşaat son derece iyi ve hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi. 

Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor!

Tasarımı dolayısıyla ‘Apple’ın uzay gemisi’ olarak da anılan merkez havadan drone ile görüntülendi. Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat son durum Haberi

Ataç İnşaat son durum

Şirketimiz finansal borçları  2012 sonu itibariyle 188.713.000  EUR'dur. Bugün itibariyle  finansal borçlarımız;  53.894.000 EUR'ya düşmüş olup, Nisan Enerji satışından tahsil edeceğimiz  7.913.000 EUR'nun  da kredilere mahsup edilmesi sonucu  45.961.000 EUR'ya gerileyecektir. Bu durumda, şirketimizin  borç yükü geçtiğimiz sekiz aylık süre içerisinde %75 oranında azalmıştır.

Şirketimiz CEO'su Cüneyt Sel şahsi sebepler nedeniyle  görevinden ayrılmıştır. Şu an itibariyle Yönetim Kurulumuz yapılacak yeni atamayla ilgili değerlendirmelere devam etmekte olup, henüz bir aday belirlenmemiştir.

Endeks Türev Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile olan yatırım danışmanlığı sözleşmemiz karşılıklı mutabakatla fesih edilmiştir. Şu an itibariyle rutin bir ihtiyaç duyulmamakta olup, kısa vadede bununla ilgili  bir hizmet alımı yapılmayacaktır.

Şirketimiz faaliyetlerine rutin bir şekilde devam etmektedir.Şu an itibariyle yurtiçindeki ve yurtdışındaki şantiyelerde tüm taahhüt işlerimiz sözleşmelere uygun olarak devam etmektedir.

Doruk...