02 / 05 / 2024

Ataç İnşaat Yöneticileri

Ataç İnşaat Yöneticileri

Ataç İnşaat, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin isimlerini kamuoyu ile paylaştı

Ataç İnşaat kayıtlı sermaye tavanını açıkladı: 150 milyon TL!

Ataç İnşaat, kayıtlı sermaye tavanı ile birlikte sermayesinin ortaklar arasında dağılımını, yönetim ve denetim kurulu üyelerini

Ataç İnşaat'ta Metin Yüksel ve A. Engin Ergüden, bağımsız yönetim kurulu üyeliğine aday!

Ataç İnşaat, Metin Yüksel ve A. Engin Ergüden'in bağımsız yönetim kurulu üye adaylıklarını açıkladı

Ataç İnşaat, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin görevlerini açıkladı!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş., Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin isimlerini kamuoyu ile paylaştı

İnys İnşaat Yönetimi Ve Stratejileri Limited Şirketi kuruldu!

İnys İnşaat Yönetimi Ve Stratejileri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirza Can Bingül tarafından kuruldu.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Yalçın Urunlu vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Yalçın Urunlu vefat etti.

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 1959 Mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Kemal Türkün vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Kemal Türkün vefat etti. Türkün'ün ailesi, Türk Ytong Sanayi A.Ş. ve İTÜ İnşaat Fakültesi Mezunları taziye ilanı yayınladı. 

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Ceylan İnşaat ‘Yılın Kurumsal Şirketi’ ödülünün sahibi oldu!

Ceylan İnşaat, Altın Badem Ödülleri’nden ‘Yılın Kurumsal Markası’ ödülüne layık görüldü. Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, "Türkiye’nin en güzel beldelerinden biri olan Datça’da bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

GYODER sektörün kurumsal yöneticileri ile bir araya geldi!

GYODER, 15. Gayrimenkul Zirvesi öncesinde, “Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Platformu” ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda sektörün önde gelen firmalarının pazarlama ve kurumsal iletişim yöneticileri ile bir araya geldi.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ataç İnşaat'ta 3 istifa!

Antalya'da 1960 yılında yüzde 75'i Hikmet Ataman, yüzde 25'i Hüseyin Çalık'a ait ortaklıkla kurulan ve bugünkü varlıkları 500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.'de istifa şoku yaşandı.

Artaş İnşaat'ın 2015 yılındaki planları neler?

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2015 yılında öncelikli amaçlarının, hayata geçirdikleri projelerinin teslim tarihlerinin tam olarak sağlanması olacağını söyledi. Çetinsaya, 2015 yılı planlarını anlattı.

Ataç İnşaat Yöneticileri Haberi

Ataç İnşaat Yöneticileri

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle;


"Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri

Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Ortaklıktaki Sermaye Payı (%) Temsil Ettiği Pay Grubu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi

Halil ATAMAN Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı- Y.K. Başkan Vekili 18,77 A Bağımsız Üye Değil -----

Hüseyin ÇALIK Yönetim Kurulu Başkan Vekili İktisatçı Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği Yönetim Kurulu Başkanı- Y.K. Başkan Vekili-Y.K. Üyesi 18,30 B Bağımsız Üye Değil -----

Fatma KIZILIRMAK