07 / 05 / 2024

ataç nisan enerji

ataç nisan enerji

Ataç İnşaat, Nisan Enerji'deki yüzde 49.9 hissesini 43.2 milyon euroya Boydak Grubu'na sattı ve şirkette payı kalmadı. Toplam şirket değerinin 199 milyon euro olarak düzenlendiği kaydedildi...

Nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı resmen açıkladı!

Milyonlarca kişi nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanından açıklama geldi. Nisan ayında Nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor?

Altın fiyatları tozu dumana kattı! 19 Nisan gram altın, çeyrek altın, tam altın, Ata altın ne kadar oldu? 

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları piyasalarda resmen tozu dumana kattı. Gram altın, çeyrek altı, tam altın, Ata altın ne kadar oldu?  19 Nisan 2023 altın fiyatları.

Yatırımcılar soruyor: 7 Nisan altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve Ata altın kaç TL?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve Ata altın kaç TL? sorularını araştırıyor. 7 Nisan 2023 altın fiyatları.

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Ata Bir Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Bir Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Asghar Fadei Chatroudi, Bagher Mohammadipour ve Turan Özcan ortaklığında kuruldu.

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları kura çekilişi 18 Nisan'da!

Emekevler Atapark Konutları 3. kura çekilişi, noter huzurunda 18 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’de Ataşehir Belediye Başkanlığı 7. kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Ata GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Nisan'da!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak. 

Ata GYO olağan genel kurul toplantısı 19 Nisan'da!

Ata GYO olağan genel kurul toplantısı 19 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 11:00'de Beşiktaş'ta yapılacak.

İkrayol Enerji İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkrayol Enerji İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kaya ve Murat Kaya ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Pendik, Şeyhli Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu.

HA Uluslararası Yatırım Gayrimenkul İnşaat Enerji Ortaklığı Anonim Şirketi kuruldu!

HA Uluslararası Yatırım Gayrimenkul İnşaat Enerji Ortaklığı Anonim Şirketi, Ersin Türk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Eyüp, Defterdar Mahallesi'nde kuruldu.

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Berna Öner ve Recep Çalışkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Epicist Yapı Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epicist Yapı Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nermin Yücetürk Müdürlüğü 'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Nisan'da Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi' nde kuruldu.

Team Steelart Çelik ve Yapı Elemanları İnşaat Enerji Turizm İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Team Steelart Çelik ve Yapı Elemanları İnşaat Enerji Turizm İthalat İhracat Anonim Şirketi, Ersen Serin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Melek Gösterişli Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Kadıköy'de kuruldu.

ataç nisan enerji Haberi

ataç nisan enerji



Ataç İnşaat, Nisan Enerji'deki yüzde 49.9 hissesini 43.2 milyon euroya Boydak Grubu'na sattı ve şirkette payı kalmadı. Ataç İnşaat tarafından KAP'a yapılan açıklamada, hisse satış sözleşmesinin 6 Ağustos'ta imzalandığı ifade edilerek, sözleşmede toplam şirket değerinin 199 milyon euro olarak düzenlendiği kaydedildi. Nisan Enerji'nin inşaası sürenlerle birlikte 140 megavvatt (MW) güce sahip hidro elektrik santralleri bulunuyor. 


Ataç İnşaat, İş Yatırım'ın yetkilendirildiği hisse satışı için Boydak Grubu ile görüşmelere başladığını Haziran ayı başında açıklamıştı. Ataç, bundan önce 10 Ağustos 2010 tarihinde Nisan Enerji'nin yüzde 50 hissesini Boydak Holding bünyesindeki Boydak Enerji Üretim ve Tic. A.Ş.'ye satmıştı. Şirketin toplam 5 hidroelektrik santrali ve bu üretim santrallerindeki yatırım bedeli ise 159 milyon euro civarında. Şirketin toplam 73.75 MVV'lık bir kurulu gücü bulunurken, şirketin toplam...