04 / 05 / 2024

ATAÇ Turizm A.Ş

ATAÇ Turizm A.Ş

Ataç İnşaat, Faseltur, Kışlahan, Ataç Turizm hisselerinin alımı iptaline ilişkin açıklamada bulundu...

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı! Artaş'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Ata satışa çıktı. Projede 413 adet konutun yanı sıra 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı mı? Avrupa Konutları Ata ne zaman satışa çıkacak? 

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı mı ve Avrupa Konutları Ata ne zaman satışa çıkacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları....

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Medicana Ataşehir hizmete açıldı!

Tüm tıbbi branşlarda uzman sağlık profesyonellerine ve teknolojik altyapıya sahip dünya çapında bir hastane olması hedeflenen Medicana Ataşehir açıldı.

Medicana Ataşehir açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medicana Sağlık Grubu, 95 milyon dolarlık yatırım yaptığı 14. hastanesi Medicana Ataşehir'i hizmete açtı.

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yeniden inşa edilecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın bir kısmı çöktü. Çökme yaşanan bir kilometrelik bölüm sökülerek yeniden inşa edilecek.

Yarsuvat Turizm, Anavarza Otelcilik'e devredildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yarsuvat Turizm A.Ş.'nin Anavarza Otelcilik A.Ş.'ye devir süreci hakkında açıklama yaptı...

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Hetari ve Yahya Ahmed S. Awdi ortaklığında kuruldu.

Alkoçlar Turizm konkordato talep etti!

Alkoçlar’ın sahibi olduğu Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ, konkordato talep etti. 1400 yatak kapasiteli 3 otelin işletmecisi olan Alkoçlar, borçlarına 9 ay erteleme istedi.

ATAÇ Turizm A.Ş Haberi

ATAÇ Turizm A.Ş

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş'den özel durum açıklaması;


Şirketimiz yönetim kurulu ,  ATAÇ Turizm A.Ş.nin  % 39,99'u, Faseltur Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin  % 40,11 'ini,  Kışlahan Otelcilik ve Turizm İşletmeciliği A.Ş.'nin  % 28,26' sını temsil eden hisselerin satın alınmasına  dair 26 Temmuz 2012  tarihinde almış  olduğu kararın iptaline ve  iptale ilişkin  muhasebe kaydının   31.12.2012  tarihli  mali tablolarda geçerli  olacağına karar vermiştir.


Bu iptal işlemi ile ; hakim ortaklarımız olan, Halil ATAMAN,  Hüseyin ÇALIK, Leyla ATAMAN, Fatma KIZILIRMAK, İnci ATAMAN FiGANMEŞE ve Sevinç  ATAMAN 'a olan toplam 103.934.747.- TL borcumuz silinmiş...