03 / 05 / 2024

atakent 4ün ne kadarı satıldı

atakent 4ün ne kadarı satıldı

Mayısta satışa çıkan Avrupa Konutları’nın son halkası Atakent 4 projesinin 5 ayda yüzde 50’si satıldı. Süleyman Çetinsaya, “Proje bittiğinde yüzde 35 prim yapacak. Bölge geleceğin Bağdat Caddesi olacak” diye konuştu

Dolar ve euro haftaya rekorla başladı! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları

4 Mart 2024 döviz kurları bugün güne yeni rekorla başladı. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'te sabit bırakma kararı sonrası döviz kurları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Bugün Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları.

Dolardan bir rekor daha! 4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Dün TÜİK tarafından açıklanan 2023 Enflasyon rakamlarından sonra dolar kuru Türk lirası karşısında yükselişine devam etti. Yükselişine bugün de devam eden dolardan yeni rekor geldi.  4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

BMW’den 4 Serisi müjdesi! 4 Serisi’ne bu ay zam gelmedi!

Geçen ay 4 Serisi’ne astronomik bir zam yapan BMW, bu ay 4 Serisi modellerinden birine sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber vererek zam yapmadığını açıkladı. BMW, yaptığı açıklamada 4 Serisi’nde ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam edeceğini duyurdu.

BMW 4 Serisi’ne resmen tarihi zam geldi! 4 Serisi tamı tamına 529 bin 200 TL zamlandı!

BMW, merakla beklenen 4 Serisi’nin ağustos ayı fiyatını yayımladı. BMW’den yapılan açıklamaya göre, 4 Serisi’ne ağustos ayında tamı tamına 529 bin 200 TL zam geldi.

Peş peşe zam gelmişti: Akaryakıt fiyatları bugün ne kadar? 13 Ağustos 2023

Akaryakıt fiyatlarının ne kadar olduğu merakla sorgulanıyor. Son üç ayda motorin fiyatları yüzde 106’lık zammı görürken benzindeki fiyat artışı ise bu dönemde yüzde 82.4’e ulaştı. Peki, akaryakıt fiyatları ne kadar?

Altında sert düşüş! Altın yatırımcılarının yüreği ağzına geldi! Gram altın bugün ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor. Rekor seviyelere yükselene altının düşüşü yatırmcıların yüreğini ağzına getirdi. Gram altın bugün ne kadar oldu? 4 Ağustos 2023 altın fiyatları kaç lira? İşte canlı altın fiyatları.

Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı 

Brent petrolün varil fiyatı dün 76,60 dolara kadar yükselirken, günü 74,65 dolardan tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı.

Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bayram sonu yükselişe geçen altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

DS 4'e 193 bin 800 TL zam geldi! DS 4'ün güncel fiyatları ne kadar?

DS 4'e 193 bin 800 TL zam geldi. Peki DS 4'ün güncel fiyatları ne kadar? İşte  DS 4'e yeni fiyat listesi...

Çeyrek Altın ne kadar 4 Haziran 2023? Tam altın ne kadar? 22 ayar bilezik gramının fiyatı ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.312,48 liradan satılıyor. 4 Haziran 2023 yani haftanın son gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 4 Haziran altın fiyatları!

Tapusu olan herkes hemen baksın! Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı! 

Tapusu olan herkes hemen baksın... Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı... 

Beko bulaşık makinesinde Anneler Günü'ne özel dev indirim! 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü'ne özel kampanyalar düzenleyerek çeşitli hediye seçenekleri sunan Beko, 4 programlı BM 4044 bulaşık makinesi modelinde tam 2 bin 500 TL indirim yaptı. Peki, Beko BM 4044 fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Borsa İstanbul haftanın 3. gününe yükselişle başladı!

Aktarılan detaylara göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın 3.gününe yüzde 0,18 artışla 4.544,48 puandan başladı.

atakent 4ün ne kadarı satıldı Haberi

atakent 4ün ne kadarı satıldı


Avrupa Konutları Markası'nın mimarı Artaş İnşaat, Atakent'te 3 etaplı olarak hayata geçirdiği projeye mayıs ayında 4. halkayı da ekledi. Şirketin Saruhan Grubu'ndan Eski Alo Mintax Deterjan Fabrikası'nın arazisinin üzerinde hayata geçireceği Avrupa Konutları Atakent 4'ün satışa çıktığından bu yana 5 ayda yaklaşık yüzde 50'si satıldı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, projeye çok yoğun talep aldıklarını belirterek, "3 etapta inşa edeceğimiz projenin A blokunda bulunan konutların yüzde 50'sini sattık. Diger etapları da ruhsatları alındığında satışa çıkaracağız. Tahminim Mart 2017'e tüm etapların lansmanını yapmış oluruz" şeklinde konuştu.


METREKARESİ 5 BİN 800'E ÇIKTI

Çetinsaya, "Diğer etaplarla birlikte bin 500 konut yapmayı düşünüyoruz. Hayata geçirdiğimiz A blokun toplam yatırım maliyeti 220 milyon lira. Üç etabın birden yatırım bedeli de 750 milyon lira olacak"...